tromaktiko: Ο "κακός Χαμός" στην Κομοτηνή - Ροζ ΣΚΑΝΔΑΛΑ και "ξεμαλλιάσματα" ανάμεσα σε χωρισμένο ζευγάρι γιατί...

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Ο "κακός Χαμός" στην Κομοτηνή - Ροζ ΣΚΑΝΔΑΛΑ και "ξεμαλλιάσματα" ανάμεσα σε χωρισμένο ζευγάρι γιατί...



Επεισόδιο σαπουνόπερας θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι υποθέσεις που φτάνουν καθημερινά στις αίθουσες των επαρχιακών δικαστηρίων τα οποία...
θα ζήλευαν ακόμη και γνωστοί σκηνοθέτες.

Μία τέτοια υπόθεση διαδραματίστηκε λοιπόν στην πόλη της Κομοτηνής και χαρακτηρίστηκε πολύκροτη η ιστορία ενός πρώην ζευγαριού που έφτασε στις δικαστικές αίθουσες της Κομοτηνής.

Ο πρώην σύζυγος, γνωστός οδοντίατρος της πόλης, αφού άρπαξε εντέχνως το κινητό της πρώην γυναίκας του σκαρφίστηκε μια πολύ καλή ιστορία βάζοντας μπροστά το ανήλικο τέκνο του και αδιαφορώντας για το μέλλον του, έδωσε το κινητό στις εισαγγελικές αρχές και απο εκεί στους τεχνικούς της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος Θεσσαλονίκης για ανάκτηση δεδομένων πάντα με τις εντολές των εισαγγελικών αρχών και μ αυτό τον τρόπο επιλέγοντας κάποιες "ακατάλληλες" φωτογραφίες της, κατηγόρησε την πρώην σύζυγο του για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας του ανηλίκου.

Παρ όλα αυτά η εν λόγω κυρία αθωώθηκε διότι όπως αποδείχτηκε περίτρανα με την κατάθεση μάρτυρα κλειδί εξειδικευμένου ηλεκτρολόγου μηχανικού οι εν λόγω φωτογραφίες όχι μόνο ήταν για προσωπική της χρήση αλλά ανακτήθηκαν από εξειδικευμένους τεχνικούς και δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να τις δει ο ανήλικος υιός όπως ισχυριζόταν ο πατέρας.

Και δικαίως βγήκε το συμπέρασμα οτι ο εν λόγω κύριος σκαρφίζεται όλα αυτά για να πάρει την επιμέλεια του ανηλίκου αλλά και να διασύρει την πρώην σύζυγο του στην πόλη.

Κρίμα πάντως για τον εν λόγω κύριο που θέλει να θεωρείται και επιστήμονας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!