tromaktiko: Ελεονώρα Μελέτη: Με νέα καθημερινή εκπομπή στο ΣΚΑΪ;

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Ελεονώρα Μελέτη: Με νέα καθημερινή εκπομπή στο ΣΚΑΪ;



 Μετά την ολιγόμηνη αγρανάπαυσή της, η Ελεονώρα Μελέτη φαίνεται ότι συζητά για την επιστροφή της στην τηλεόραση για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν...

Η παρουσιάστρια, που έκανε τη διαφορά μέσα από την εκπομπή της #Hashtag στο Epsilon, όταν έφυγε από το κανάλι, δήλωνε αποφασισμένη να κάνει πλέον τηλεοπτικά μόνο πράγματα που της αρέσουν. Έτσι, ενώ έκανε συζητήσεις με τον Alpha δεν κατέληξε σε συμφωνία και στη συνέχεια προτίμησε να αφοσιωθεί στο site της και να αποστασιοποιηθεί για λίγο από τα τηλεοπτικά δρώμενα

Τώρα όμως φαίνεται ότι η Ελεονώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά, μιας και στ αυτιά μου έφτασαν πληροφορίες που τη θέλουν να συζητά με τη σιδηρά κυρία του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, όχι για το «Μεγάλο Παζάρι» όπως ακούστηκε αλλά για ένα μαγκαζίνο στη… μεσημεριανή ζώνη. Για το ίδιο δηλαδή που έκανε συζητήσεις και η Τζένη Μπαλατσινού, αλλά όπως όλα δείχνουν, οι συζητήσεις δεν τελεσφόρησαν!

Μαραγκουδάκη και Μελέτη συζητούν για μια δίωρη εκπομπή που θα έχει και Lifestyle στοιχεία (για να μην πούμε gossip και θιχθούν κάποιοι) αλλά και θέματα που ενδιαφέρουν την Ελεονώρα και έχουν σχέση με ψυχολογία και ευζωία γενικότερα.

Κατά συνέπεια, αν η συμφωνία «κλειστεί» για το slot 15.00-16.00 τότε πραγματικά, μπορούμε να πούμε ότι αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση, η μεσημεριανή ζώνη είναι αυτή που παρουσιάζει τη μεγαλύτερη ποικιλία προγραμμάτων και βέβαια πλέον θυμίζει «αρένα».

Για σκεφτείτε λίγο: η Ελένη Μενεγάκη με το all time classic « Ελένη» που ανοίγεις την τηλεόρασή σου και δίνεις ραντεβού με τη … στήλη, την ατάκα, τον διαγωνισμό καθώς ξέρεις τι να περιμένεις και πότε, μπαίνει στην αρένα έχοντας απέναντι ένα διαφορετικό «μπουκέτο» εκπομπών. Από τις επαναλήψεις των σίριαλ στο Mega, την κοινωνικού περιεχομένου εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «Αλήθειες με τη Ζήνα» (που πλέον την περνά σε νούμερα τηλεθέασης αρκετές φορές στο σύνολο) και στη συνέχεια ένα σίραλ (Ζωή μου) κι ένα παιχνίδι μόδας (Shopping star) στο Star. Στο Epsilon, η Χριστίνα Λαμπίρη με το κεφάτο μεσημεριανό της La Biri biri, τα δύο σίριαλ του Ρώμα που «θερίζουν» σε νούμερα στην χιλιοστή τους επανάληψη (Καφέ της Χαράς, Κωνσταντίνου και Ελένης) στον ANT1 ενώ από την Παρασκευή προστέθηκε και το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και στον ΣΚΑΙ, ενημέρωση (Αταίριαστοι και ειδήσεις).

Αποτέλεσμα; Ο τηλεθεατής να είναι ευτυχισμένος μιας και έχει να δει τα πάντα και να επιλέξει ότι του ταιριάζει περισσότερο. Έτσι τα νούμερα τηλεθέασης «μοιράζονται» με αποτέλεσμα κάποιες εκπομπές να αποχαιρετούν τα νούμερα που φεύγουν και άλλες να τα υποδέχονται! Κάπου εδώ αν μπει και η εκπομπή του ΣΚΑΙ θα μιλάμε για την πλέον «ζωντανή» τηλεοπτική ζώνη σε μια τηλεόραση που κυριαρχεί κατά βάση η ομοιομορφία, ο φόβος του διαφορετικού και από φέτος τα σίριαλ σε υπερβολικά μεγάλη δόση!

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!