tromaktiko: Έχει 50 oργασμoύς την ημέρα! Και όμως... υποφέρει

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Έχει 50 oργασμoύς την ημέρα! Και όμως... υποφέρει



Η 22χρονη Amanda λέει ότι είναι «βασανιστήριο». Το να ζει κανείς νιώθοντας συνεχώς σεξουαλική διέγερση μπορεί να μην...
ακούγεται δυσάρεστο σε πολλούς, όμως για την 22χρονη Amanda Gryce είναι ένα βάσανο.

Η νεαρή γυναίκα ισχυρίζεται ότι έχει καταστραφεί η ζωή της, καθώς έχει συνεχείς οργασμούς, που μπορεί να προκληθούν από οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς, όπως... τη δυνατή μουσική, μια διαδρομή μέσα σε αυτοκίνητο ή... ακόμη κι όταν χτυπάει το τηλέφωνο!


Μάλιστα οι oργασμoί δε γνωρίζουν μέρος και... μπορεί να της συμβούν παντού! Όταν είναι με τους φίλους της ακόμη κι όταν εργάζεται σε κατάστημα με βρεφικά είδη.

Η Amanda πάσχει από το σύνδρομο Persistent Sexual Arousal Syndrome (PSAS), που εκδηλώθηκε όταν ήταν μόλις 8 ετών. Παρότι είναι πολύ σπάνιο επηρεάζει πολύ τους ανθρώπους που υποφέρουν από αυτό.

Πριν από ένα χρόνο η 39χρονη Gretchen Molannen από τη Φλόριντα αυτοκτόνησε, επειδή δεν άντεχε να ζει άλλο έτσι.


Είχε ζήσει με το σύνδρομο αυτό επί 16 ολόκληρα χρόνια!
Η Amanda δυσκολεύτηκε να διαχειριστή την είδηση αυτή. Η ίδια αναγκάζεται πολλές φορές να αυνανίζεται μέχρι και 15 φορές την ημέρα για να... ανακουφιστεί.

«Δεν είναι ευχάριστο. Είναι βασανιστήριο. Η κατάσταση αυτή ελέγχει απόλυτα τη ζωή σου και είναι σαν εφιάλτης.

Μπορεί να έχω μέχρι και 50 oργασμoύς μέσα σε μια μέρα και πέντε ή δέκα μέσα σε διάστημα μιας ώρας. Νιώθω μεγάλη ντροπή, ειδικά όταν μου συμβαίνει σε δημόσιο χώρο. Με σκοτώνει εσωτερικά. Πρέπει απλά να προσποιούμαι, να χαμογελώ και να δείχνω σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Ο oργασμoς υποτίθεται ότι είναι ένα ωραίο συναίσθημα, όμως εμένα μου προκαλεί φόβο και ντροπή» είπε η ίδια.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!