tromaktiko: Θεόφιλος Λαζαράκης: Ποιος είναι ο 38χρονος που αυτοκτόνησε στο Κέντρο της Αθήνας; [video]

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Θεόφιλος Λαζαράκης: Ποιος είναι ο 38χρονος που αυτοκτόνησε στο Κέντρο της Αθήνας; [video]



Γιατί ο 38χρονος Θεόφιλος Λαζαράκης αυτοκτόνησε στην πλατεία Θεάτρου δίπλα στη Βαρβάκειο μετά από συμπλοκή με την αστυνομία;


Ένας απλός έλεγχος ρουτίνας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, στην πλατεία Θεάτρου, στο κέντρο της Αθήνας, εξελίχθηκε σε τραγωδία, όταν ένας άντρας πυροβόλησε αστυνομικό και μετά φέρεται να αυτοκτόνησε!

Ο άντρας που άνοιξε πυρ και τραυμάτισε έναν αστυνομικό προτού αυτοκτονήσει είναι ο 38χρονος Θεόφιλος Λαζαράκης, κρατούμενος της Φυλακής Χαλκίδας, ο οποίος είχε πάρει άδεια και δεν επέστρεψε.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις 11:15 το πρωί του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ επιχείρησαν να υποβάλουν σε έλεγχο μια ομάδα ανθρώπων στην πλατεία Ομονοίας.

Ο Λαζαράκης αρχικά πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον των αστυνομικών και τραυμάτισε έναν αστυνομικό στο χέρι. Παρά το γεγονός ότι οι άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, ο δράστης κατάφερε να διαφύγει.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο 38χρονος έβγαλε το πιστόλι του και αφού κρύφτηκε πίσω από κτήριο έδωσε τέλος στη ζωή του. Ο Λαζαράκης είχε καταδικαστεί  σε ισόβια δεσμά για δολοφονία γυναίκας μέσα σε αρτοποιείο στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, περιστατικό που είχε γίνει το 2004.

Ο ισοβίτης είχε πάρει άδεια από την Φυλακή Χαλκίδας, όπου εξέτιε την ποινή του. Αν και σύμφωνα με τους όρους της άδειάς του έπρεπε να έχει επιστρέψει στο Κατάστημα Κράτησης Χαλκίδας την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016, ο Λαζαράκης δεν είχε επιστρέψει και θεωρούνταν δραπέτης.


Η Αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο ο Λαζαράκης να είχε σχέσεις με τρομοκράτες, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι προτίμησε να αυτοκτονήσει, παρά να πέσει στα χέρια των αστυνομικών.

Δείτε παρακάτω βίντεο- ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη συμπλοκή των αστυνομικών με τον 38χρονο ληστή στην Ομόνοια:


Πηγή

ΣΟΚΑΡΟΥΝ οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: "Αν με πιάσουν δεν ξαναπάω φυλακή" - Σημείωμα ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ βρέθηκε πάνω στον 38χρονο αυτόχειρα στην Ομόνοια

Προετοιμασμένος για όλα ήταν ο δραπέτης των φυλακών Χαλκίδας, ο 38χρονος Ελληνας που...

Βιντεο - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Οι ΠΡΩΤΕΣ Συγκλονιστικές στιγμές μετά το "πιστολίδι" στην Ομόνοια με έναν ΝΕΚΡΟ

Το περισταστικό συνέβη στις 11:15 το πρωί όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ επιχείρησαν να υποβάλουν σε έλεγχο μια ομάδα ανθρώπων στην πλατεία Ομονοίας...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!