tromaktiko: 22χρονη Λίνα Κοεμτζή, ΑΠΘ: ΣΟΚΑΡΕΙ η τελευταία ανάρτηση στο Instagram - "Θα φύγει και θα…" [photo]

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

22χρονη Λίνα Κοεμτζή, ΑΠΘ: ΣΟΚΑΡΕΙ η τελευταία ανάρτηση στο Instagram - "Θα φύγει και θα…" [photo]



Ποια η τελευταία ανάρτηση της 22χρονης Λίνας Κοεμτζή, λίγο πριν αυτοκτονήσει;

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία των Γιαννιτσών ο θάνατος της 22χρονης φοιτήτριας, η οποία βρέθηκε στο κενό από τον 9ο όροφο του παραρτήματος των φοιτητικών εστιών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης (κτίριο του πρώην ξενοδοχείου «Εγνατία»).

Την ώρα που η αστυνομία προσπαθεί να ρίξει φως στην υπόθεση και να αποσαφηνίσει αν πρόκειται για αυτοκτονία ή δυστύχημα, στην ιδιαίτερη πατρίδα της φοιτήτριας συγγενείς, φίλοι, και γνωστοί είπαν το απόγευμα της Τετάρτης το τελευταίο αντίο στο δικό τους παιδί.

Κανείς στα Γιαννιτσά δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Λίνα Κοεμτζή έφυγε από την ζωή τόσο νωρίς και μάλιστα με τόσο σκληρό τρόπο. Η νεαρή φοιτήτρια ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που λέμε «η χαρά της ζωής».

Είχε μια αγαπημένη και πολύ δεμένη οικογένεια και τέσσερα υπέροχα αδέρφια. Μπορεί να μην μεγάλωσε μέσα στα πλούτη, ωστόσο η αγάπη που λάμβανε από τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους της ήταν θησαυρός…

«Όμορφη, χαμογελαστή, κοινωνική, ευγενική». Έτσι την περιγράφουν αρκετοί άνθρωποι στα Γιαννιτσά. «Είχε όλη τη ζωή μπροστά της, είμαστε συντετριμμένοι», λένε οι ίδιοι, μη μπορώντας να κρύψουν την θλίψη τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η άτυχη φοιτήτρια αγαπούσε ιδιαίτερα τον αθλητισμό, και έκανε ότι συνηθίζουν να κάνουν όλα τα παιδιά της ηλικίας της… Προσπαθούσε να πάρει το πτυχίο της στη Βιολογία, έβγαινε βόλτες, πήγαινε ταξίδια, φρόντιζε την εμφάνιση της, διασκέδαζε τα νιάτα της, και ασχολιόταν αρκετά με τα social media!



Είναι χαρακτηριστικό, ότι λίγες ώρες πριν το τραγικό τέλος της, η Λίνας Κοεμτζή ανέβασε ένα πολύ συγκινητικό post, που έλεγε ότι «κάποτε θα φύγει εκείνος που διώχνεις. Θα φύγει και θα πάρει μαζί του ότι σου έδωσε και δεν το εκτίμησες, όλα όσα θεώρησες δεδομένα. Κάποτε θα πάψει να περπατά μόνος σε ένα δρόμο για δύο, θα σφίξει τα δόντια, θα γλείψει τις πληγές του και θα σου αδειάσει τη γωνιά. Θα φύγει, μην αμφιβάλλεις...
 Από αξιοπρέπεια δεν έμεινε κανείς. Μονάχα από αγάπη. Μα κι αυτή κάποτε, από αξιοπρέπεια αποχωρεί».
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!