tromaktiko: Βρήκαν από μια τρίχα τον βιαστή δολοφόνο της 19χρονης Maria

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Βρήκαν από μια τρίχα τον βιαστή δολοφόνο της 19χρονης Maria



Στη σύλληψη ενός έφηβου Αφγανού που αιτούνταν άσυλο στη Γερμανία προχώρησαν οι αρχές για τον βιασμό και τη δολοφονία ητς 19χρονης κόρης Ευρωπαίου αξιωματούχου...

Η 19χρονη φοιτήτρια ιατρικής Maria Ladenburger, που εργαζόταν εθελοντικά σε κέντρο προσφύγων, βρέθηκε νεκρή στο πανεπιστήμιο της πόλης Freiburg, κοντά στα σύνορα με την Ελβετία στα μέσα Οκτωβρίου.

Δεν έχει γίνει ακόμα σαφές αν γνώρισε ποτέ τον δολοφόνο της. Ο ύποπτος ομολόγησε τη δολοφονία και θα δικαστεί μέσα στον επόμενο χρόνο. Η Maria πνίγηκε μετά τον βιασμό της και το πτώμα της βρέθηκε στον ποταμό Dreisam στις 16 Οκτωβρίου.

Οι αρχές ταυτοποίησαν τον δράστη από μια τρίχα που ανακαλύφθηκε σε θάμνο και στη συνέχεια εξέτασαν τα βίντεο από τα κλειστά κυκλώματα ασφαλείας που υπήρχαν στην περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα της 19χρονης φοιτήτριας.

Μετά τη σύλληψη του υπόπτου την Παρασκευή και την εξέταση DNA που επιβεβαίωσε την παρουσία του στη σκηνή του εγκλήματος, ο επικεφαλής της αστυνομίας σημείωσε σε συνέντευξη Τύπου πως μετά από συνεντεύξεις και βίντεο από την περιοχή κατάφεραν να ανακατασκευάσουν τις τελευταίες ώρες της 19χρονης στη ζωή. Οι αρχές πλέον εξετάζουν το κατά πόσο μπορεί να ευθύνεται και για τον θάνατο της 27χρονης Carolin G. που βιάστηκε και δολοφονήθηκε ενώ έκανε τζόκινγκ στις αρχές Νοεμβρίου στο Endigne, μόλις 18 μίλια μακριά από το Freiburg.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!