tromaktiko: Μήπως να μην παραπονεθούμε ξανά; - Δείτε το επικό μποτιλιάρισμα στο Λος Άντζελες [video]

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Μήπως να μην παραπονεθούμε ξανά; - Δείτε το επικό μποτιλιάρισμα στο Λος Άντζελες [video]



Συχνά παραπονιόμαστε όταν κυκλοφορούμε στα μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας, για το μποτιλιάρισμα στους δρόμους. Αν νομίζετε...
πάντως πως ξέρετε τι θα πει ταλαιπωρία με το αυτοκίνητο, τότε είναι βέβαιο πως δεν έχετε δει τι συμβαίνει στο κοσμοπολίτικο Λος Άντζελες.

Το τι ακριβώς σημαίνει να είσαι μπλοκαρισμένος στο δρόμο, φαίνεται στο βίντεο, που κατέγραψε ελικόπτερο από την περιοχή. Αιτία η έξοδος για το Thanksgiving την πρώτη μεγάλη γιορτή ενόψει των Χριστουγέννων για τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με χρήστες του διαδικτύου οι εικόνες έχουν καταγραφεί στον αυτοκινητόδρομο 405 που, όπως λένε, «αποκαλείται 405 γιατί χρειάζεσαι 4 με 5 ώρες ('4 o' 5' hours) για να πας οπουδήποτε».

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι περίπου 49 εκατομμύρια Αμερικανοί θα διανύσουν μια απόσταση τουλάχιστον 80 χιλιομέτρων για να φάνε γαλοπούλα όπως επιτάσσει η γιορτή του Thanksgiving.

Πρόκειται κατά την American Automobile Association για μια από τις μεγαλύτερες εξόδους καθώς ο αριθμός των 49 εκατομμυρίων είναι κατά 1 εκατομμύριο μεγαλύτερος από την αντίστοιχη μεγάλη έξοδο του 2007.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!