tromaktiko: Χαροπαλεύει οδηγός μηχανής μετά από τροχαίο - Στο νοσοκομείο και ο οδηγός αυτοκινήτου

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Χαροπαλεύει οδηγός μηχανής μετά από τροχαίο - Στο νοσοκομείο και ο οδηγός αυτοκινήτου



Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ωστόσο ο 27χρονος χρειάστηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο ΚΑΤ...
όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Με αίμα «βάφτηκε» η άσφαλτος τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή (13-11-2016) στο 1ο χλμ Εθνικής Οδού Χαλκίδας - Νέας Αρτάκης, έπειτα από σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανή που οδηγούσε 27χρονος και πλέον νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και ενώ οι έρευνες της Τροχαίας βρίσκονται σε εξέλιξη, το μαύρο Peugeot που οδηγούσε 26χρονος από την Χαλκίδα, έκανε ελιγμό από το πάρκινγκ του αρτοζαχαροπλαστείου "Μιτάφης" και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για να κατευθυνθεί προς Αρτάκη. Ωστόσο εκείνη την στιγμή περνούσε από το σημείο ο 27χρονος μοτοσυκλετιστής που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα προς Χαλκίδα.

Ακολούθησε σφοδρή σύγκρουση με τον 27χρονο να τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι και να πέφτει αιμόφυρτος στην άσφαλτο, ενώ ο 26χρονος την γλίτωσε με ελαφρά τραύματα. Και οι δυο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ωστόσο ο 27χρονος χρειάστηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!