tromaktiko: Πάτρα: "Έφυγε" από τη ζωή ο Γιώργος Σαραντόπουλος - Παλιός τερματοφύλακας της Παναχαϊκής

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Πάτρα: "Έφυγε" από τη ζωή ο Γιώργος Σαραντόπουλος - Παλιός τερματοφύλακας της Παναχαϊκής



Έφυγε σήμερα Παρασκευή από τη ζωή, σε... ηλικία 71 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής την δεκαετία ΄70 Γιώργος Σαραντόπουλος.

Όλη η ποδοσφαιρική Πάτρα και κυρίως η «κοκκινόμαυρη» οικογένεια θρηνεί για τον χαμό ενός σπουδαίου «πορτιέρο», που άφησε εποχή όχι μόνο στην αχαϊκή κοινωνία, αλλά και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλευόταν με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στη 1.30 το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου Πατρών και η ταφή στο Κοιμητήριο της Παναγίας Αλεξιωτίσσης.



Βαρύ πένθος στην οικογένεια της Παναχαϊκής και του πατραϊκού ποδοσφαίρου.

Αγωνίστηκε στη θέση του τερματοφύλακα για 10 χρόνια (δεκαετία του 1960 και αρχές του 1970), στη μεγάλη ομάδα. Επίσης ήταν παίκτης του Παναιγιαλείου. Κολυμβητής και πολίστας στον ΝΟΠ, με πανελλήνιες νίκες και τίτλους. Μπασκετμπoλίστας στην Ολυμπιάδα, με πολύ καλή παρουσία. Για χρόνια στέλεχος στην INTERAMERICAN. Ηταν παντρεμένος με την Βιβή Σωτηροπούλου και απέκτησαν τρία παιδιά, τον Τάκη 41 ετών, τον Χρήστο 37 ετών και τον Κωνσταντίνο 32 ετών.


Η κηδεία του Γιώργου Σαραντόπουλου θα γίνει αύριο Σάββατο 26/11 στη 1.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου και η ταφή του στο κοιμητήριο της Παναγίας Αλεξιώτισσας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!