tromaktiko: Βίντεο με ελεύθερο σκοπευτή που σκοτώνει τον απαγωγέα 2χρονης ενώ την κρατά αγκαλιά

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Βίντεο με ελεύθερο σκοπευτή που σκοτώνει τον απαγωγέα 2χρονης ενώ την κρατά αγκαλιά



Σκληρές εικόνες - Σε άδεια μετ' αποδοχών ο αστυνομικός που άνοιξε πυρ...


Η αστυνομία της Tulsa στις ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα το παρακάτω σοκαριστικό βίντεο στο οποίο φαίνεται ελεύθερος σκοπευτής να σκοτώνει άνδρα που κρατά στην αγκαλιά του τη 2χρονη κόρη της εν διαστάσει συζύγου του.

Ο Salvador Reyes σκοτώθηκε ενώ κρατούσε τη μικρή με ένα όπλο κολλημένο στο κεφάλι της, στο μπαλκόνι του σπιτιού της γυναίκας του, ύστερα από επιχείρηση που διήρκεσε τρεις ώρες.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο αστυνομικός που πυροβόλησε, ο Jason Lawless, παραμένει σε άδεια μετ’ αποδοχών μετά το φόνο του 42χρονου Reyes, τον περασμένο μήνα.

Όλα άρχισαν γύρω στα μεσάνυχτα όταν ο Reyes εισέβαλε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του και άρπαξε τη 2χρονη κόρη της.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2009 και είχε τρία παιδιά. Ωστόσο ο Reyes δεν ήταν ο πατέρας της 2χρονης και η γυναίκα του είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου μια εβδομάδα πριν το περιστατικό.

Η γυναίκα κατάφερε την επίμαχη νύχτα να φύγει από το σπίτι με τα τρία παιδιά τους αλλά ο Reyes ταμπουρώθηκε εκεί με τη μικρή.

Στη συνέχεια βγήκε πολλές φορές στο μπαλκόνι επιδεικνύοντας τόσο το κορίτσι όσο και το όπλο.

Ο Reyes δεν μιλούσε πολύ καλά αγγλικά κι έτσι κλήθηκε ισπανόφωνος αστυνομικός για να διαπραγματευτεί μαζί του, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Όταν κάποια στιγμή βγήκε στο μπαλκόνι στρέφοντας το όπλο πρώτα προς την αστυνομία κι έπειτα προς το κορίτσι, ο Lawless τον πυροβόλησε στο κεφάλι και τον σκότωσε.

Το κοριτσάκι δεν τραυματίστηκε.

Ο Lawless βρίσκεται σε άδεια μετ’ αποδοχών μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για το εάν ο πυροβολισμός ήταν δικαιολογημένος ή όχι.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!