tromaktiko: ΘΡΗΝΟΣ για τον Γιώργο Μαριδάκη: ΑΥΤΟ είναι το 22χρονο παλικάρι που ΚΑΗΚΕ ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του [photos]

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΘΡΗΝΟΣ για τον Γιώργο Μαριδάκη: ΑΥΤΟ είναι το 22χρονο παλικάρι που ΚΑΗΚΕ ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του [photos]



Οδύνη στη Μεσαρά για την ανείπωτη τραγωδία...



Ο Γιώργος Μαριδάκης έφυγε με φρικτό τρόπο στα 22 χρόνια της ζωής του...

Στα μαύρα ντύθηκε η Μεσαρά, θρηνώντας ακόμα ένα θύμα της ασφάλτου. Ο 22χρονος κρεοπώλης Γιώργος Μαριδάκης από τους Αγίους Δέκα, έχασε με φρικτό τρόπο της ζωή του, στις 04:00 τα ξημερώματα, εγκλωβισμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες, παρά τις προσπάθειες των Πυροσβεστών από το κλιμάκιο Μοιρών, που έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος. Ηδη στην προσωπική του σελίδα στο facebook, φίλοι και γνωστοί του λένε αντίο με μαντινάδες και σπαρακτικά μηνύματα για τον νέο που έφυγε τόσο σύντομα από τη ζωή.

Το χρονικό της τραγωδίας
Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα ο 22χρονος όταν σε τροχαίο εγκλωβίσθηκε στο αυτοκίνητό του και απανθρακώθηκε. Το δυστύχημα σημειώθηκε, στις 4 το πρωί, στη Μεσαρά του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στον επαρχιακό δρόμο Αγίων Δέκα - Βαγιωνιάς, όπου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος νεαρός ξέφυγε από την πορεία του και τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί. Στο σημείο έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη ήταν αργά για τον 22χρονο.



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!