tromaktiko: Τηλεοπτικές άδειες: Πυρά κυβέρνησης κατά του ΣτΕ - Η νομοθετική πρωτοβουλία ανήκει στην κυβέρνηση [video]

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Τηλεοπτικές άδειες: Πυρά κυβέρνησης κατά του ΣτΕ - Η νομοθετική πρωτοβουλία ανήκει στην κυβέρνηση [video]



Αιχμές κατά της Δικαιοσύνης άφησε στη δήλωσή της μετά την απόφαση του ΣτΕ - που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες – η κυβερνητική εκπρόσωπος...
«Οι αποφάσεις του ΣτΕ είναι δεσμευτικές, αλλά κρίνονται από την δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό», τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη, φανερά εκνευρισμένη με την απόφαση των Ανώτατων δικαστών, διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι τίποτα δεν θα εμποδίσει τη βούληση της κυβέρνησης να βάλει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο.

«Η νομοθετική πρωτοβουλία ανήκει στην κυβέρνηση», πρόσθεσε και γνωστοποίησε πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε νέα νομοθετική παρέμβαση την ερχόμενη Δευτέρα.

Παράλληλα εξαοπέλυσε πρωτοφανή επίθεση κατά του ΣτΕ, υποστηρίζοντας πως «πρόκειται για το ίδιο δικαστήριο που έκρινε συνταγματικά τα μνημόνια, το PSI, το "μαύρο" στην ΕΡΤ».

Η κ. Γεροβασίλη στάθηκε και στις συνέπειες της συγκεκριμένης απόφασης επισημαίνοντας πως η επιστροφή των χρημάτων στερεί από τον προϋπολογισμό πόρους 255 εκατ. ευρώ, που η κοινωνία έχει ανάγκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ:
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!