tromaktiko: ΕΣΚΑΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΜΒΑ! Δηλώσεις - καρφιά και υπονοούμενα on air ανάμεσα σε Καινούργιου-Μουτσινά

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΕΣΚΑΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΜΒΑ! Δηλώσεις - καρφιά και υπονοούμενα on air ανάμεσα σε Καινούργιου-Μουτσινά



«Να πούμε μια αλήθεια για το Δέστε Τους, η τελευταία χρονιά δεν ήταν καλή μεταξύ μας»...

Δηλώσεις, καρφιά και υπονοούμενα πάνε και έρχονται ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Μουτσινά το τελευταίο διάστημα. Μετά την προβολή ενός ακόμα βίντεο όπου ο Νίκος δήλωσε ότι θα καλέσει την Κατερίνα μόνο στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστεί, η παρουσιάστρια του Φτιάξε καφέ να στα πω θέλησε να βάλει τέλος σε όλα όσα σχολιάζονται για τη μεταξύ τους σχέση.

«Του τα μεταφέρουν μάλλον αλλιώς γιατί εγώ μόνο με τα καλύτερα μιλάω και το εννοώ. Πραγματικά δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ, αλλά στην παρούσα φάση δεν θέλαμε και οι δύο να συνεργαστούμε και είμαστε μια χαρά», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Με αφορμή, όμως, άλλη ατάκα του Νίκου ότι η τελευταία χρονιά στο Δέστε Τους ήταν η καλύτερη, η Κατερίνα τα είπε λίγο διαφορετικά: «Ήταν λίγο δύσκολη η τελευταία χρονιά, είχαμε όλοι κουραστεί. Να πούμε μια αλήθεια για το Δέστε Τους, η τελευταία χρονιά δεν ήταν καλή μεταξύ μας. Όμως τηλεοπτικά στον αέρα είχαμε τέτοια χημεία που ακόμα και αν δεν μιλιόμασταν με τη Μαρία, στον αέρα δεν έβγαινε αυτό».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!