tromaktiko: ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ για τη χαμογελαστή Μαρία O επίμονος πονοκέφαλος της στοίχισε τη ζωή

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ για τη χαμογελαστή Μαρία O επίμονος πονοκέφαλος της στοίχισε τη ζωή



Η 19χρονη κοπέλα από την Πάτρα εργαζόταν σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Ελούντας. Συγκλονισμένοι οι φίλοι και οι συνάδελφοι από τον αναπάντεχο θάνατό της...

Μετά από ένα μήνα νοσηλείας, έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή η 19χρονη κοπέλα από την Πάτρα που εργαζόταν σε ξενοδοχείο της Ελούντας και είχε υποστεί αιμορραγικό επεισόδιο στο κεφάλι. Η Μαρία Καρυώρη ζούσε και μεγάλωσε στην Πάτρα, όπου φοίτησε στο 4ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο Πάτρας. Το καλοκαίρι που πέρασε πήγε να εργαστεί στην Ελούντα, επιδιώκοντας μια καριέρα στον τουρισμό. Η κοπέλα εργαζόταν στο τμήμα του εστιατορίου και ήταν «ένας ζωντανός και πρόσχαρος άνθρωπος», όπως την περιγράφουν άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί της.

Η νεαρή κοπέλα δεν είχε αναφέρει πως πάσχει από κάποια ασθένεια. «Την μία μέρα παραπονέθηκε για πονοκεφάλους και την επόμενη είχε πρόβλημα», όπως αναφέρουν οι περιγραφές. Η άτυχη Μαρία υπέστη ρήξη εγκεφαλικού ανευρύσματος, όπως διαπιστώθηκε κατά τη διακομιδή της στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου στις 19 Σεπτεμβρίου. Κατεπειγόντως οργανώθηκε επιχείρηση διακομιδής στο Ηράκλειο κι από κει μεταφορά στην Αθήνα με πτήση στρατιωτικού C 130.

Η κηδεία της κοπέλας έγινε στον Απιδεώνα Αχαϊας όπου κατάγεται η μητέρα της άτυχης κοπέλας. Τραγικές φιγούρες οι δύο γονείς που έχασαν από την αγκαλιά τους το αγγελούδι τους τόσο πρόωρα. Η γειτονιά της στην συνοικία των Προσφυγικών όπου διαμένει η οικογένεια, βυθίστηκε στο πένθος, ενώ φίλοι και γνωστοί της οικογένειας προσπαθούν να δώσουν κουράγιο στους γονείς της που έχασαν το κορίτσι τους.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!