tromaktiko: Η περιφορά του νεκρού μητροπολίτη – Το αηδιαστικό κουκλοθέατρο των μάγων

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Η περιφορά του νεκρού μητροπολίτη – Το αηδιαστικό κουκλοθέατρο των μάγων



Toυ Αθανάσιου Καρανάσιου, Πολιτικού Μηχανικού, τ, Επιμελητή
Σηκώθηκα, σήμερα, πιο ανάλαφρος και γαλήνιος λόγω σ/κ. Κεραυνοβολήθηκα όμως από την πληροφορία, για την -αποτρόπαιη πριν τη ταφή της- περιφορά της σορού του μητροπολίτη...
Φθιώτιδας κατά κόσμον Κων. Χανιώτη από την Άνω Μερά Μυκόνου. Οποία τραγωδία! Οποία αστειότητα! Οποίο αίσχος! Οποία πρόκληση! Και μάλιστα σε μια φάση, που ο Ελληνισμός βάλλεται από παντού για την ισλαμοποίησή του. Τυχαίο; Ίσως όχι. Προσχεδιασμένο για πονηρούς σκοπούς; Σίγουρα, αποτελεί τρανταχτό αποδεικτικό στοιχείο, για το πόσο χειραγωγούμενα ζώα θεωρούν οι ολιγάρχες εκμεταλλευτές τους πιστούς χριστιανούς. Είναι αδιάσειστη αποκάλυψη, ότι κράτος και εκκλησία συνεχίζουν να συνεργάζονται με τους εχθρούς του Έθνους μας στην πιο κρίσιμη περίοδο της ιστορίας των Ελλήνων. Τύραννοι και τυραννίσκοι πρόβαλλαν από παντού, να εκφοβίσουν, να τρομοκρατήσουν και να συσκοτίσουν. Πρωταγωνιστές του εν λόγω αηδιαστικού κουκλοθέατρου, πάντα οι συνήθεις ύποπτοι, ευτραφείς κατά κόρον παπάδες, που συν τοις άλλοις, αραχτοί, τρέφονται από την ανελέητη και εξοντωτική φορολογία μας!

Αυτός ο λαός έχει τη γάγγραινα του παπαδαριού, που συντηρεί το σκοταδισμό δια μέσου των αιώνων. Οπωσδήποτε, αυτές οι ηλιθιότητες δεν έχουν καμιά σχέση με τη διδαχή του Χριστού, που θεωρείται από πολλούς λαϊκός επαναστάτης.

Οι μητροπολίτες εν Ελλάδι (που μας ενδιαφέρει πρωτίστως) έχουν το χρίσμα ισοβίως! Αυτό σημαίνει, ότι εξακολουθούν να διατηρούν (ως «τσοπάνηδες») την «ποιμενική» έδρα τους, ακόμα και ως ζόμπι.

Έτυχε κάποτε, να είμαι Μεγάλη Παρασκευή στην Ερμούπολη Σύρου στην περιφορά - συνάντηση των επιτάφιων στην κεντρική πλατεία Μιαούλη. Τότε έφεραν και τον προηγούμενο (του τωρινού) υπερήλικα μητροπολίτη σε… αναπηρικό καροτσάκι, μαζί με τους... ιατρικούς ορούς και συνδεδεμένο με τον... καθετήρα του... Απίστευτο, αηδιαστικό, ακατανόητο .... μεσαιωνικό. Κι υπάρχει κοσμάκης που ανέχεται κατανυκτικά αυτές τις φρικαλεότητες...

Είναι σε γνώση μου, ότι ξύνοντας θέματα θρησκοληψίας, που είναι αφομοιωμένα στο μεδούλι των «πίστευε και μη ερεύνα», που προτιμούν την ψευδολογία αντί της αλήθειας, τη δοξασία αντί της φυσικής, και τον ιδεαλισμό αντί της πραγματικότητας, οι οποίοι όμως με αυτές τις θεαματικές αλχημίες, συμβάλουν στην παραποίηση και στην ευθανασία της ορθόδοξης θρησκείας, αντί της επιδιωκόμενης διαφώτισης, θα επιτύχω την μήνιν και το μίσος τους. Παρ όλα αυτά, δεν μπορώ να σιωπώ, βλέποντας τους κινδύνους που απειλούν τη χώρα μου και τους συμπατριώτες μου, με την αποβλάκωση της μάζας και την καλλιέργεια της δεισιδαιμονίας. Γιατί οι νεοαποικιοκράτες κατακτητές (που μας υποβαθμίζουν και περιγελούν) μαζί με τις ντόπιες θεραπαινίδες τους μετέρχονται κάθε μέσον, να διατηρήσουν τον Ελληνικό Λαό στη θέση υποζυγίων.

Κατά συνέπεια... Απελευθερωθείτε Συνέλληνες και Συνελληνίδες από τα δεσμά των homo εξυπνάκηδων, των ανθρωποτσοπαναραίων και των μάγων. Που πουλάνε μεταφυσικά παραμύθια. Διαβάστε - μελετήστε τους προγόνους μας Ίωνες διαφωτιστές και τους διαδόχους τους Σοφιστές και Επικούρειους και την ανθρωπιστική σοφία τους. Οι άρχουσα τάξη πασχίζει για τα προνόμιά της, ενώ οι εν λόγω απελευθερωτές της σκέψης για το διαφωτισμό και την πρόοδο του συνόλου. Αποκρούστε αυτές τις αηδιαστικές μεσαιωνικές τελετουργίες.. Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν φωτογραφίες ακόμα και γυάλινων κουτιών, που περιέχουν τμήματα οστών (σαν «μπλιζολάκια»!) των απειράριθμων αγίων, με παραμυθιασμένους-ποδηγετημένους πιστούς, που γονυπετούν μπροστά σ αυτές τις γυάλες και τα κουτιά. Ήμαρτον! Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου!

Τι σχέση μπορούν να έχουν όλα αυτά με τη διδασκαλία του Ναζωραίου; Η αλήθεια είναι μία, αυτή που συμπύκνωσε ο δικός μας Πρωταγόρας σ ένα και μόνο ρητό: «Πάντων πραγμάτων μέτρον Άνθρωπος». Όλα τα πράγματα καθορίζονται από τον Άνθρωπο!

Όσον αφορά τον αποδημήσαντα μητροπολίτη (από τον μάταιο τούτο κόσμο), κατά κόσμον Κων. Χανιώτη από την Άνω Μερά Μυκόνου και τα φαρισαϊκά χειροφιλήματα του νεκρού από τους αιτούντες τη σωτηρία τους (βλ. φωτογραφίες στο διαδίκτυο), ισχύει η σοφή ρήση (πικρή αλήθεια) του κατά Ματθαίον ευαγγελίου: «Άλλους έσωσε, εαυτόν ου δύναται σώσαι»...

Θα ωχριούσαν οι εμπνευστές του Μπεν Χουρ, που ήταν για καλό σκοπό, μπροστά στο εμετικό θέαμα των σκηνοθετών του κλήρου της Φθιώτιδας, που αποσκοπεί το κακό: Τον περίγελο και υποτίμηση των Ελλήνων στους ξένους!!! Και γι αυτό πρέπει να καταγγελθεί από σύμπασα την Ελληνική Κοινωνία. Ακόμα και από τους προοδευτικούς (λογικούς) ιερωμένους.

ΥΓ: Αποφεύγω να αναρτήσω τις σοκαριστικές όσο και σατυρικές φωτογραφίες της περιφοράς του λειψάνου του μητροπολίτου, για να μη κηλιδώσω, έστω και εικονικά το προφίλ μου. Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Η συνημμένη φωτογραφία (με μεγαλύτερη παιδαγωγική - πολιτική ουσία) είναι από χειραγώγηση νηπιαγωγείου για προσκύνημα των «ιερών» τεμαχίων λειψάνων κάποιου εκ των εκοτοντάδων αγίων… Όταν μεγαλώσουν αυτά τα παιδάκια, θα θεωρούν φυσιολογική τη δουλοφροσύνη, την εκμετάλλευση και τη δεισιδαιμονία τους. Φευ!

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!