tromaktiko: Εκκληση για βοήθεια – Ας στηρίξουμε το αγγελούδι με το πρόβλημα υγείας

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Εκκληση για βοήθεια – Ας στηρίξουμε το αγγελούδι με το πρόβλημα υγείας



Τη στήριξη όλων μας στο πιο δύσκολο αγώνα της ζωής της χρειάζεται ένα μικρό κοριτσάκι, μόλις τεσσεράμισι ετών που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει άμεσα...
αύριο κιόλας, να μπει στο χειρουργείο για μια δύσκολη επέμβαση ιδιαίτερα ακριβή για τη μητέρα της που το μεγαλώνει μόνη έχοντας σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Η κ.Βασιλική Κλαδιά αγωνίζεται ολομόναχη για να επιβιώσει, αλλά κυρίως να μεγαλώσει σωστά την κόρη της, που εκ γενετής αντιμετωπίζει πρόβλημα στην καρδιά, και πλέον έχει έντονα αναπνευστικά προβλήματα.

Μετά από αγώνα, μεγάλη προσπάθεια και κυρίως βοήθεια απλού κόσμου, η κ.Κλαδιά συγκέντρωσε ένα μικρό ποσό για την επέμβαση κρεατάκια και αμυγδαλές. Υπό διαφορετικές συνθήκες θα ήταν επεμβάσεις ρουτίνας, αλλά με την κατάσταση της υγείας της μικρής να είναι ιδιάζουσα, ακόμη και αυτές έχουν μεγάλο ρίσκο. Πριν από μερικές ημέρες μετέβη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, που ωστόσο δεν τις έκανε δεκτές αφού για την επέμβαση και τα νοσηλεία χρειάζονται 4.000 ευρώ, ποσό πολύ μεγάλο για μια γυναίκα που δεν έχει εργασία. Την εγχείρηση λόγω της πολυπλοκότητας δεν την αναλαμβάνει δημόσιο νοσοκομείο και η λύση του ιδιωτικού είναι μονόδρομος.

«Ζητώ τη βοήθεια του κόσμου. Δεν είμαι επαίτης, για μένα δε με νοιάζει, δε θα το έκανα ποτέ. Αλλά πρόκειται για το κοριτσάκι μου. Τον άγγελό μου, τη ζωή μου… Παρακαλώ τον κόσμο να μας βοηθήσει να συγκεντρωθεί το ποσό», λέει στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ η κ.Κλαδιά και συνεχίζει: «Η οικονομική κατάσταση είναι άθλια. Η κατάσταση της μικρής έχει χειροτερέψει το τελευταίο διάστημα. Πήγαμε στο νοσοκομείο αλλά μας είπαν πως χωρίς ολόκληρο το ποσό δεν μπορούν να προχωρήσουν στην επέμβαση».

Ελπίζουμε το μήνυμά της να ακουστεί και τώρα. Κοινοποιήστε το, διαδώστε το, στηρίξτε τη μητέρα και το κοριτσάκι της ώστε από αύριο κιόλας, υγιής πλέον, να μπορέσει να πάει σχολείο, να μεγαλώσει όπως όλα τα παιδιά και η μητέρα να της προσφέρει όσα κάθε γονιός επιθυμεί.

Οσοι έχουν τη δυνατότητα και τη διάθεση μπορούν στον παρακάτω λογαριασμό της ALPHA Bank να βοηθήσουν:

IBAN
GR 100 14034 3034300 21011 49010
Δικαιούχοι: Κλαδιά Βασιλική, Κλαδιά Αβάπτιστο

Στο τηλέφωνο 6948 384869 μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ.Κλαδιά για να τη βοηθήσετε τις δύσκολες αυτές στιγμές για την ίδια και το παιδί της. Μας έχει ανάγκη όλους…
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!