tromaktiko: ΑΥΤΑ είναι 7 προειδοποιητικά ΣΗΜΑΔΙΑ - "καμπανάκια" που φανερώνουν ότι ο οργανισμός σας χρειάζεται αποτοξίνωση...

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΑΥΤΑ είναι 7 προειδοποιητικά ΣΗΜΑΔΙΑ - "καμπανάκια" που φανερώνουν ότι ο οργανισμός σας χρειάζεται αποτοξίνωση...



Δυστυχώς, ο κόσμος που ζούμε είναι γεμάτος με τοξίνες...


Ο αέρας που αναπνέουμε είναι μολυσμένος, είμαστε ενεργητικοί ή παθητικοί καπνιστές, καταναλώνουμε τροφές με εντομοκτόνα, αλλά επεξεργασμένα τρόφιμα με συντηρητικά, τα οποία συσσωρεύονται στον οργανισμό και κάποια ίσως να μην αποβληθούν ποτέ.


Παρακάτω σας παραθέτουμε μια λίστα με συμπτώματα, που βιώνει ο οργανισμό μας εξαιτίας της συσσώρευσης τοξινών.

Αϋπνίες
Η συσσώρευση τοξινών (ιδίως συσσώρευσης οιστρογόνων) είναι μια κοινή αιτία της αϋπνίας. Αν δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε το βράδυ, ήρθε η ώρα να κάνετε αποτοξίνωση στο ήπαρ σας. Οι αϋπνίες σχετίζονται με ηπατικά προβλήματα. Ως μέρος της αποτοξίνωσης, καταναλώστε λαχανικά, όπως μπρόκολο και κουνουπίδι.

Λήθαργος
Πολλά από τα τρόφιμα που καταναλώνουμε, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα. Κατά τη διάρκεια της μέρας, όταν τα σάκχαρα μετατραπούν σε ενέργεια, νιώθουμε γεμάτοι ενέργεια και ζωντάνια. Αλλά καθώς περνούν οι ώρες και περνά η δράση τους, αρχίζουμε να νιώθουμε κουρασμένοι και ληθαργικοί. Υψηλές ποσότητες τοξινών στον οργανισμό προκαλούν λιγότερη αποδοτικότητα και έλλειψη ενέργεια.

Πονοκέφαλοι
Οι χρόνιοι πονοκέφαλοι που πάντα επιστρέφουν, μπορεί να είναι σημάδι ύπαρξης τοξινών στον οργανισμό, που επιδρούν στο κεντρικό νευρικό σύστημα.

Δερματικά προβλήματα
Αν υπάρχει συσσώρευση τοξινών στον οργανισμό, το δέρμα θα προσπαθήσει να τις απομακρύνει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι τοξίνες να βγαίνουν με τη μορφή δερματικών ερεθισμών ή δερματικών παθήσεων. Πολλά δερματικά προβλήματα δείχνουν ότι ο οργανισμός χρειάζεται αποτοξίνωση.

Κίτρινη ή λευκή γλώσσα
Η γλώσσα υποδεικνύει αν υπάρχει τοξικότητα στον οργανισμό. Οι τοξικές τροφές επιδρούν στην ευαίσθητη μικροχλωρίδα του πεπτικού συστήματος, και αυτό συμπεριλαμβάνει και την γλώσσα. Αν η γλώσσα έχει λευκή ή κίτρινη επίστρωση, τότε πιθανόν το πεπτικό σύστημα προσπαθεί να καταπολεμήσει τις τοξίνες.

Αυξημένο κοιλιακό λίπος
Οι τοξίνες που περιέχονται στον οργανισμό, αυξάνουν το κοιλιακό λίπος. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλές τοξίνες καταλήγουν στο έντερο και παραμένουν εκεί. Μόνο με αποτοξίνωση του οργανισμού μπορούν να απομακρυνθούν από την περιοχή της κοιλιάς.

Εξάψεις
Ένας από τους τρόπου που ο οργανισμός καταπολεμά τις τοξίνες, είναι μέσω του ιδρώτα. Αυτό δεν έχει αποτέλεσμα για όλες τις τοξίνες ωστόσο. Ο οργανισμός γνωρίζει ότι υπάρχει συσσώρευση τοξινών και υπερθερμαίνεται για να αποβάλλει τις τοξίνες με τον ιδρώτα.

Αν βιώνετε κάποιο από αυτά τα σημάδια, τότε χρειάζεστε αποτοξίνωση διαβάστε το παρακάτω άρθρο:

Κάνε αυτά τα βήματα για καθημερινή αποτοξίνωση και δες το σώμα σου να αλλάζει!

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!