tromaktiko: Έβγαλε το φίλο της βόλτα με το λουράκι του σκύλου! [photos]

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Έβγαλε το φίλο της βόλτα με το λουράκι του σκύλου! [photos]



Το περιστατικό που τράβηξε τα βλέμματα στην Κίνα...
Οι παράξενες εικόνες που δημοσιεύει η βρετανική Daily Mail δείχνουν μια γυναίκα να «βγάζει το φίλο της βόλτα» με ένα λουράκι παρόμοιο με αυτό των σκύλων.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε στις 9 Σεπτεμβρίου στην επαρχία Fujian της Κίνας σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και όπως ήταν φυσικό τράβηξε τα βλέμματα. Κλήθηκε μάλιστα και η αστυνομία καθώς το ζευγάρι έκλεινε την κυκλοφορία στο δρόμο προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση.


Σύμφωνα με τις αναφορές στα τοπικά μέσα και τις μαρτυρίες, η γυναίκα περπατούσε αμέριμνη στο δρόμο με τον άνθρωπο δεμένο με το λουρί ενώ κατά διαστήματα έσκυβε και του χάιδευε το κεφάλι σαν να επρόκειτο για κατοικίδιο.

Σταματούσε μάλιστα μέσα στη μέση του δρόμου προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο με τους περαστικούς και τους οδηγούς να έχουν σταματήσει μπροστά στο θέαμα. Τελικά και αφού πήγε η αστυνομία στο σημείο, η γυναίκα πείστηκε να τον λύσει και να τον αφήσει να σηκωθεί.

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τους έκπληκτους περαστικούς δημοσιεύτηκαν αμέσως στο κοινωνικό δίκτυο Weibo της Κίνας (κάτι ανάλογο με το Twitter) και φυσικά προσέλκυσαν πολλά σχόλια και κοινοποιήσεις.


Κάποιοι δεν απορούν τόσο με τη συμπεριφορά της γυναίκας αλλά με του άνδρα που έχει πάρει κυριολεκτικά το ρόλο του σκύλου έχοντας σκύψει το κεφάλι χωρίς να προβάλλει κάποια αντίσταση. Αν και το περιστατικό έληξε μόλις έφτασε η αστυνομία, δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος ήταν ο λόγος για τον οποίο το ζευγάρι βγήκε έξω στο δρόμο.

Δεν είναι γνωστή επίσης η ταυτότητά τους ενώ δεν δόθηκε περαιτέρω έκταση στο ζήτημα.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!