tromaktiko: Η… άτακτη παπαδιά και ο μεγαλόψυχος ιερωμένος [photo]

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Η… άτακτη παπαδιά και ο μεγαλόψυχος ιερωμένος [photo]



Πρώτο θέμα στα βρετανικά ταμπλόιντ έγινε η ιστορία της συζύγου ενός ιερέα, η οποία ερωτεύτηκε τον άστεγο που φιλοξενούσε στο...
σπίτι τους ο κληρικός.

Ο 49χρονος, πατέρας δύο παιδιών, αντιμετώπιζε πρόβλημα αλκοολισμού με αποτέλεσμα η γυναίκα του να τον διώξει από το σπίτι. Τότε αυτός αναζήτησε στέγη στο σπίτι ενός ιερέα, ο οποίος όχι μόνο δέχθηκε να τον φιλοξενήσει αλλά τον επαινούσε στο κυριακάτικο κήρυγμα για τον αγώνα που έκανε να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ.  Ωστόσο, ο άστεγος άνδρας το διάστημα της φιλοξενίας ήρθε… πολύ κοντά με την πρεσβυτέρα (σ.σ. είχαν γνωριστεί παλαιότερα σε κέντρο αποτοξίνωσης που η σύζυγος του ιερέα ήταν διευθύντρια)  και άρχισαν να… κανελώνουν το ρυζόγαλο.

«Ερωτευτήκαμε ο ένας τον άλλο. Απλά δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε. Φυσικά ήταν και λάθος αυτό που κάναμε. Ο Μάθιου ήταν φίλος και αυτό με κάνει να νιώθω ακόμα χειρότερα», εξομολογείται ο 49χρονος.

Από την πλευρά της η πρεσβυτέρα φέρεται να αποκάλυψε την απιστία της στον σύζυγό της πριν λίγες μέρες κι εκείνος τη συγχώρεσε, λέγοντας  πως η σύζυγός του βρισκόταν σε μια έντονη ψυχολογική κατάσταση και έκανε ένα λάθος.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!