tromaktiko: Συνέβη και αυτό: Ένα iPhone 7 παίρνει φωτιά

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Συνέβη και αυτό: Ένα iPhone 7 παίρνει φωτιά



Είναι γνωστό ότι η Samsung αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με αρκετές συσκευές...
Galaxy Note 7 να έχουν πρόβλημα αυτανάφλεξης, έτσι έδωσε ένα βασικό προβάδισμα στον βασικό ανταγωνιστή της, Apple. Η τελευταία κυκλοφόρησε τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus πριν μερικές εβδομάδες και έχουν γίνει ανάρπαστα.

Σήμερα όμως συνέβη το απροσδόκητο γεγονός που έκανε το χειλάκι τον Samsung fans ανά τον κόσμο, να σκάσει. Ο χρήστης του Reddit, kroopthesnoop ανέβαζε μία φωτογραφία το ολοκαίνουργιου του iPhone 7, να έχει πάρει φωτιά. Μάλιστα αναφέρει ότι το κινητό έσκασε πριν φτάσει στην πόρτα του.

"Δεν είμαι σίγουρος ένα αυτό συνέβη στο εργοστάσιο ή κατά την διάρκεια της παράδοσης του ” προσθέτει.

Όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, η συσκευή έχει καταστραφεί τελείως, αλλά το κουτί εξωτερικά έχει μείνει ανέπαφο. Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι κανένας δεν θα μπορούσε να γνωρίζει για την εσωτερική κατάσταση του iPhone 7, έτσι δεν μπορούμε να μαντέψουμε πως συνέβη το παραπάνω.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπήρξε κάποιος εξωτερικός παράγοντας που “επίτηδες” θα μπορούσε να δημιουργήσει την ζημιά, εκτός από την ζέστη. Πρόκειται για πρώτο περιστατικό αυτανάφλεξης οποιουδήποτε iPhone 7 και αναμένουμε τους πραγματογνώμονες να καταλήξουν στο τελικό πόρισμα.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!