tromaktiko: Καταγγελία ΣΟΚ - Προπονητής παρενοχλούσε ανήλικες αθλήτριες

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Καταγγελία ΣΟΚ - Προπονητής παρενοχλούσε ανήλικες αθλήτριες



Νεαρή αθλήτρια κατήγγειλε στον αστυνομικό σταθμό... Στροβόλου τον προπονητή της, υποστηρίζοντας πως την παρενοχλούσε συστηματικά με προτάσεις για να κάνουν σεξ, ενώ παρόμοια συμπεριφορά επεδείκνυε και σε συναθλήτριες της.

Η αθλήτρια στην κατάθεσή της αναφέρεται σε συγκεκριμένα περιστατικά, διαπιστώνοντας κάλυψη του γνωστού προπονητή και από τη διοίκηση της ομάδας.

Έχω αίμα…

Η αθλήτρια στην καταγγελία της αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ένα περιστατικό που συνέβη ενώ η ίδια παρακολουθούσε αγώνα μπάσκετ ανδρών με τον προπονητή της. Αρχικώς την ακούμπησε στους γλουτούς και στη συνέχεια άρχισε να τη ρωτάει αν έχει σχέση με αγόρι και τι κάνουν. Όπως αναφέρεται στην καταγγελία: «βρήκε την ευκαιρία να με ρωτήσει αν κάνω σεξ και πόσο καιρό έχω να κάνω, αν μου λείπει κ.λπ.». Ο προπονητής, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, ρώτησε την αθλήτρια αν θέλει να κάνουν σεξ, και όταν αυτή του απάντησε αρνητικά, αυτός φέρεται να έδειξε έκπληξη γιατί, όπως ισχυριζόταν, είχε πείρα για να ικανοποιεί πολλές γυναίκες μαζί. Σε άλλο περιστατικό, μετά από προπόνηση, έστειλε στην αθλήτρια sms στο οποίο έγραφε: «μαζί μου να μην φοράς κοντά, γιατί έχω αίμα μέσα μου και δεν αντέχω». Η αθλήτρια ανέφερε τα περιστατικά στον πατέρα της, ο οποίος απευθύνθηκε στη διοίκηση της ομάδας, χωρίς ανταπόκριση. Ο δε προπονητής έδωσε κάποιες εξηγήσεις που δεν έπειθαν, υποστηρίζοντας ότι τον παρενοχλούσε η αθλήτρια.

Η αθλήτρια υπεβλήθη εθελοντικά σε τεστ αλήθειας, το οποίο ήταν θετικό. Ο προπονητής αρνήθηκε να το κάνει, ενώ τυγχάνει της προστασίας της διοίκησης.

Πόσο σεξ έκανες;

Η αθλήτρια στην καταγγελία της αναφέρεται σε περιστατικά κατά τα οποία ο προπονητής παρενοχλούσε και άλλες αθλήτριες. Σε μια περίπτωση, όταν μια συναθλήτριά της έπαθε τράβηγμα κατά την προπόνηση, ο προπονητής αντί να ασχοληθεί με το πρόβλημα διερωτήθηκε, «πόσο σεξ έκανε για να πάθει τράβηγμα στους προσαγωγούς;». Σε άλλη αθλήτρια μόλις 17 ετών είπε πως δεν χρειάζεται να προστατεύει τη παρθενιά της, η οποία είναι σαν μια κλωστή και δεν θα είχε πρόβλημα αν έκανε σεξ. Ο προπονητής φέρεται να αρνείται τα πάντα, αλλά οι αθλήτριες έχουν γραπτά μηνύματα που έστελνε, όπως επίσης και μαρτυρίες καθώς κάποια περιστατικά έγιναν ενώπιον πολλών ανθρώπων. Αναμένεται να υποβληθούν και άλλες καταγγελίες παρά το ότι στο παρασκήνιο γίνονται προσπάθειες για αποσιώπηση.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!