tromaktiko: Γυαλιά ηλίου και οράσεως: Μάθετε να τα καθαρίζετε σωστά!

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Γυαλιά ηλίου και οράσεως: Μάθετε να τα καθαρίζετε σωστά!



Αποχαιρετίστε τα βρώμικα γυαλιά ηλίου και δείτε (ξανά) καθαρά με αυτό το πανεύκολο καθαριστικό...

Όταν φοράτε τα γυαλιά ηλίου σας βλέπετε σημάδια; Είναι απόλυτα λογικό: η σκόνη, οι βρωμιές που μεταφέρονται από τα χέρια σας κι ο ιδρώτας είναι μερικοί μόνο από τους υπαίτιους για τους οποίους τα γυαλιά ηλίου σας... υποφέρουν και απαιτούν συχνό και τακτικό καθάρισμα. Κι επειδή η μπλούζα σας δεν συνιστάται για αυτή τη χρήση, εμείς σας παρουσιάζουμε ένα εύκολο καθαριστικό γυαλιών που θα βοηθήσει τους φακούς τους να βρουν το φως τους!

Καθαριστικό γυαλιών με σαπούνι
Τι θα χρειαστείτε 1 φλ. αποστειρωμένο νερό + 2 κ.σ. απορρυπαντικό πιάτων + ένα δοχείο για σπρέι (θα το βρείτε σε καταστήματα με είδη μαγειρικής)

Πώς θα το φτιάξετε

Διαλύστε το απορρυπαντικό πιάτων στο νερό και ανακατέψτε καλά. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το διάλυμα στο δοχείο για σπρέι.

Χρήση

Ανακινήστε καλά το δοχείο προτού ψεκάσετε τα γυαλιά ηλίου σας με το καθαριστικό διάλυμα. Έπειτα, τρίψτε καλά την επιφάνεια των φακών με ένα καθαρό βαμβακερό πανάκι από μικροϊνες (μπορείτε να το προμηθευτείτε από καταστήματα οπτικών). Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το καθαριστικό για να λάμψετε και τα γυαλιά οράσεως!

Όσον αφορά τα γυαλιά οράσεως καλό είναι να τους κάνετε ένα γρήγορο πλύσιμο κάθε πρωί ειδικά αν τα φοράτε όλη την ώρα. Προσπαθείτε να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στο σκελετό και στα πλαϊνά του όπου υπάρχουν υπολλείματα από τα προϊόντα μαλλιών και makeup που χρησιμοποιείτε. Ό,τι κι αν κάνετε μην χρησιμοποιήσετε ποτέ σάλιο για να τα καθαρίσετε. Καλύτερα να τα πλένετε με λίγο ζεστό νερό βρύσης και να τα σκουπίζετε με ένα στεγνό βαμβακερό πανί.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!