tromaktiko: Ε.Κ.Θ. - Συνδικάτο Εργατουπαλλήλων Σουρωτής

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ε.Κ.Θ. - Συνδικάτο Εργατουπαλλήλων Σουρωτής



Θεωρούμε ότι είναι μια θετική εξέλιξη για το μέλλον της εταιρείας  των εργαζομένων και της περιοχής γενικότερα...

Η είσοδος ενός τεράστιου βεληνεκούς διεθνούς ομίλου στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας και θα δώσει δύναμη και ισχύ στην εξωστρέφεια της και την διεθνοποίηση της.

Είναι πολύ σημαντικό που ένας τέτοιος όμιλος αναγνώρισε με την συμμετοχή του την προσπάθεια που όλοι μαζί εργαζόμενοι διοίκηση τοπική αυτοδιοίκηση μικρομέτοχοι με πνεύμα συλλογικότητας καταβάλαμε όλα αυτά τα χρόνια να καταστήσουμε το φυσικό μεταλλικό νερό της Σουρωτής ως το πιο αναγνωρισμένο νερό της Ελλάδας.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα μελλοντικά βήματα της εταιρείας με την βοήθεια του νέου επενδύτη θα αυξήσουν την απασχόληση θα δώσουν νέα πνοή στις εξαγωγές και θα μεγαλώσουν τα οφέλη για την τοπική κοινωνία. Εμείς ως εργαζόμενοι θα σταθούμε αρωγοί στις προσπάθειες αυτές που διασφαλίζουν τις θέσεις εργασίας και συμβάλουν στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Εξάλλου οι περισσότεροι εργαζόμενοι προέρχονται από την τοπική κοινωνία στην οποία έχουμε το προνόμιο να αναβλύζει αυτό το εξαιρετικό φυσικό μεταλλικό νερό το όποιο συμπτωματικά φέτος γιορτάζει και τα 100 χρόνια από την ανακάλυψη και εκμετάλλευση του.

Ως εργαζόμενοι θεωρούμε ότι προβληματικές πρακτικές του παρελθόντος από όπου και αν προέρχονταν δημιούργησαν μεγαλύτερα προβλήματα από όσα έλυσαν και δηλώνουμε ότι θα διασφαλίσουμε με κάθε μέσο την ομαλότητα και τις θέσεις εργασίας μας.

Στις δύσκολες μέρες που περνά ο τόπος και θα σταθούμε επίσης κοντά στην εταιρεία και την διοίκηση της για ν συνεχίσει την αναπτυξιακή της πορεία όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι ενθαρρυντικό επίσης ότι ο συγκεκριμένος όμιλος επιστρέφει με επενδύσεις στην Ελλάδα αναγνωρίζοντας έμπρακτα τις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΖΙΩΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!