tromaktiko: 9χρονη μπήκε χειρουργείο λόγω... bullying! Τι λένε οι γονείς για το σχολείο της.

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

9χρονη μπήκε χειρουργείο λόγω... bullying! Τι λένε οι γονείς για το σχολείο της.



 Το παιδάκι γεννήθηκε με...
πεταχτά αφτιά και αυτή ήταν η αιτία ενός καθημερινού μαρτυρίου στο σχολείο
- Οι γονείς απευθύνθηκαν τόσο στον διευθυντή του σχολείου όσο και στους υπόλοιπους αρμόδιους για το θέμα
- Το παιδί που έκανε bullying στο κοριτσάκι τους όμως συνέχιζε απτόητο να του κάνει τη ζωή κόλαση
- Το κοριτσάκι έκανε πλαστική επέμβαση στα αφτιά για να γλιτώσει τα πειράγματα
- Όμως ούτε μετά το χειρουργείο δεν σταμάτησε το bullying
Τα όσα περιγράφουν οι γονείς στις επιστολές τους προς τους αρμοδίους, εξοργίζουν! Το κοριτσάκι τους γεννήθηκε με πεταχτά αφτιά και όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν, δεχόταν συνεχώς πειράγματα, ειδικά από ένα αγόρι που πηγαίνει στο ίδιο σχολείο και είναι λίγο μεγαλύτερο.

Όπως περιγράφει η μητέρα, σε μια από τις επιστολές που έστειλε για το θέμα, στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, το αγόρι φώναζε το κοριτσάκι "Ντάμπο το ελεφαντάκι" και το χτυπούσε στα αφτιά!

Το κορίτσι, σύμφωνα με τις περιγραφές της μητέρας του, δεν ήθελε να πηγαίνει σχολείο, φοβόταν, είχε μελαγχολήσει και πάθαινε κρίσεις πανικού!

Στο χειρουργικό τραπέζι λόγω... bullying!
Η οικογένεια της μικρής, αφού δεν βρήκε βοήθεια από το σχολείο (παρά μόνο από το δάσκαλο της τάξης του κοριτσιού, ο οποίος όμως δε μπορούσε να κάνει συστάσεις σε όλο το σχολείο παρά μόνο στην τάξη του) αναγκάστηκε να πάρει τη δύσκολη απόφαση του χειρουργείου. Έτσι, το κοριτσάκι, χειρουργήθηκε τον Ιανουάριου του 2016. Όμως δυστυχώς, ούτε το χειρουργείο δεν σταμάτησε τα πειράγματα!

Όπως αναφέρει η μητέρα του κοριτσιού, σε επιστολή της προς την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων,  μόλις το παιδάκι επέστρεψε στο σχολείο, για ένα διάστημα τα πράγματα ήταν ήρεμα. Όμως λίγο αργότερα, ο ίδιος μαθητής που την πείραζε "την προσέγγισε σε διάλειμμα και άρχισε να την αποκαλεί 'Ντάμπο το ελεφαντάκι, τσιγγάνα, γύφτισσα'  και να της φωνάζει με επιφωνήματα 'ουουουουουου'. Παρακινούμενα από αυτό το παιδί άρχισαν όλα τα παιδιά να της φωνάζουν "ουουουουουου' Η κόρη μου γύρισε στο σπίτι σε άθλια κατάσταση, κλαίγοντας και αρνούμενη να ξαναπάει στο σχολείο".



Τελικά η οικογένεια του κοριτσιού, αναγκάστηκε να κάνει αίτηση για να αλλάξει το παιδί σχολείο...

Η οικογένεια καταγγέλλει ότι ο διευθυντής του σχολείου δεν έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει για να γλιτώσει το μικρό κορίτσι από τον καθημερινό εφιάλτη. Ένας από τους λόγους που το πρόβλημα δεν αντιμετωπίστηκε δραστικά απο το σχολείο, ίσως να είναι οι φιλικές σχέσεις με την οικογένεια του παιδιού που ασκούσε το μπούλινγκ...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!