tromaktiko: Τον εκτόξευσε τρία μέτρα ψηλά με το αυτοκίνητο, επίτηδες! [video]

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Τον εκτόξευσε τρία μέτρα ψηλά με το αυτοκίνητο, επίτηδες! [video]



Στη Βρετανία, για πεζό στο πάρκινγκ έχεις δύο «κανονάκια»! Η σκηνή μοιάζει λες και είναι από video game...

Ο τύπος με το αυτοκίνητο μπήκε φουριόζος μέσα στο υπαίθριο πάρκινγκ, ξεχώρισε έναν από μια παρέα τριών πεζών που διερχόταν εκείνη την ώρα από το χώρο στάθμευσης και έπεσε πάνω του, εκτοξεύοντάς τον τρία μέτρα ψηλά.

Στη συνέχεια έκανε κύκλο γύρω από ένα αυτοκίνητο και ξανά-επιτέθηκε στον πεσμένο άνθρωπο, επιχειρώντας αυτή τη φορά να περάσει από πάνω του. Ευτυχώς, ο τελευταίος γύρισε το σώμα του και μόλις την τελευταία στιγμή κατάφερε να μην είναι τελευταία και για τη ζωή του. Ο δράστης εξαφανίστηκε το ίδιο γρήγορα όπως εμφανίστηκε. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένη λεκάνη και σοβαρά τραύματα στα πόδια που θα τον κρατήσουν για ένα χρόνο κλινήρη.

Το συμβάν κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος (CCTV), το υλικό της οποίας βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομία του Norfolk στη Βρετανία, απ’ όπου και το συμβάν. Το οπτικό υλικό δημοσιοποιήθηκε από την Αστυνομία η οποία ζητά λεπτομέρειες από αυτόπτες μάρτυρες ή απ’ όποιον γνωρίζει κάτι. Τα αίτια της επίθεσης -αν υπάρχουν τέτοια- παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!