tromaktiko: Θα πάθετε πλάκα! Κι όμως αυτή είναι η καθημερινή της εμφάνιση και μάλιστα... κοστίζει!

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Θα πάθετε πλάκα! Κι όμως αυτή είναι η καθημερινή της εμφάνιση και μάλιστα... κοστίζει!



Η 22χρονη Medora Ruiz από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας έχει αποκτήσει μια εμμονή με τα φορέματα, τους φιόγκους και τα καπέλα...
που φορούσαν οι αγαπημένες κούκλες της παιδικής της ηλικία και τώρα προσπαθεί να ζει καθημερινά σαν και αυτές.

Ξεκίνησε να φτιάχνει τα δικά της «ντεμοντέ» φορέματα πριν από οκτώ χρόνια και τώρα έχει πάνω από 30 φουστάνια καθένα από τα οποία μπορεί να χρειαστεί από μερικές εβδομάδες μέχρι και δύο χρόνια για να το φτιάξει. Η φοιτήτρια αναφέρει ότι ξοδεύει περισσότερες από 7.600 λίρες το χρόνο για να τα κάνει, συμπεριλαμβανομένης της προμήθειας των υλικών και των ταξιδιών που κάνει για να βρει τα αξεσουάρ για το ασυνήθιστο χόμπι της.

Επιπλέον όσον αφορά την ώρα που χρειάζεται για να ετοιμαστεί φορώντας τέτοια ρούχα, η 22χρονη αποκαλύπτει ότι τής παίρνει περίπου τρεις ώρες σε μια κανονική μέρα για να ετοιμαστεί σαν να ζει στη βικτοριανή εποχή και να μοιάζει με μια ζωντανή κούκλα. Από τις κούκλες εξάλλου έχει εμπνευστεί και όλη την εμφάνισή της. Όπως λέει η ίδια στη βρετανική Sun, η εκκεντρική της εμφάνιση προσελκύει τη μεγάλη προσοχή των ξένων οι οποίοι πολλές φορές της ζητούν να βγουν ραντεβού. Κάποια παιδιά μάλιστα δεν μπορούν να αναγνωρίσουν αν πρόκειται για ψεύτικη κούκλα ή για κανονική γυναίκα.
«Αγαπούσα πάντα τις κούκλες. Ήταν το αγαπημένο μου παιχνίδι όταν ήμουν μικρότερη αλλά και μεγαλώνοντας και πάντα ονειρευόμουν τα ρούχα τους» λέει ίδια.

Πλέον ντύνεται σαν κούκλα παλιάς εποχής κάθε μέρα και κάνει το ντύσιμό της όσο πιο εκκεντρικό γίνεται. Παρά το ενδιαφέρον των ανδρών που προσελκύει, όπως λέει, δεν την ενδιαφέρει να κάνει κάποια σχέση οπότε τους απορρίπτει. Επιπλέον πιστεύει ότι με την εμφάνισή της γεμίζει τους άλλους ανθρώπους με αυτοπεποίθηση και τους κάνει ένα ταξίδι στην παιδική τους ηλικία.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!