tromaktiko: Ώρες αγωνίας για την οικογένεια 17χρονης! Η Ραφαέλα Χαραλάμπους αγνοείται από τις 24/8 – Έκκληση της Αστυνομίας

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια 17χρονης! Η Ραφαέλα Χαραλάμπους αγνοείται από τις 24/8 – Έκκληση της Αστυνομίας



Ώρες αγωνίας για τους οικείους 17χρονης από την...
Πάφο, αφού η νεαρή Ραφαέλα Χαραλάμπους από τις 24/8 δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία η οποία κάνει έκκληση στο κοινό, δίνοντας και τη φωτογραφία της στη δημοσιότητα ώστε να εντοπιστεί

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι η ΡΑΦΑΕΛΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, 17 χρόνων, ελλείπει από την οικία της γιαγιάς της, όπου διέμενε στο χωριό Τίμη της επαρχίας Πάφου, από τις 24/8/2016.
   
Η ελλείπουσα είναι ύψους 1.60μ, περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης και τα μαλλιά της είναι καστανά με ξανθές ανταύγειες.  Φορούσε κατά την αναχώρησή της μπλε πυτζάμες, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας της, μάζεψε και κάποια προσωπικά της αντικείμενα τα οποία τοποθέτησε σε τσάντα πριν εξαφανιστεί.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Κουκλιών, στο τηλέφωνο 26-806335, τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!