tromaktiko: Νέα στοιχεία σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της 16χρονης μετά από επίσκεψη σε οδοντίατρο - Τι αποκάλυψαν οι τοξικολογικές εξετάσεις που ζήτησε ο πατέρας της μικρής

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Νέα στοιχεία σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της 16χρονης μετά από επίσκεψη σε οδοντίατρο - Τι αποκάλυψαν οι τοξικολογικές εξετάσεις που ζήτησε ο πατέρας της μικρής



Ο θάνατος της 16χρονης Κωνσταντίνας που ζούσε στα Γιάννενα,  πριν από δύο περίπου χρόνια σε νοσοκομείο της Αλβανίας, είχε προκαλέσει...
πολλά ερωτηματικά καθώς το κορίτσι έχασε ξαφνικά τη ζωή του, όπως τότε έγινε γνωστό έπειτα από επίσκεψη σε οδοντίατρο στους Αγίους Σαράντα.

Η 16χρονη είχε αισθανθεί αδιαθεσία κατά την επιστροφή της απο τους Αγίους Σαράντα στα Ιωάννινα και ο οδηγός του ταξί, ο οποίος ήταν και φίλος της μητέρας της, την είχε μεταφέρει  στο νοσοκομείο.

Ο πατέρας της μικρής είχε ζητήσει  να γίνει ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη και στην Ελλάδα καθώς δεν μπορούσε να δεχθεί την έκθεση ιατροδικαστή στην Αλβανία που έδειχνε ως αιτία θανάτου της 16χρονης την εσωτερική αιμορραγία.

Πίστευε πως κάτι  σοβαρό είχε συμβεί στο παιδί του.  «Η κόρη μου ήταν υγιέστατη δεν αντιμετώπιζε προβλήματα. Την πρώτη μέρα που μπήκα στο νεκροτομείο να τη δω, είχε  ένα σημάδι στον καρπό της και ήταν από ενδοφλέβια παρέμβαση. Φοβάμαι πως δεν πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο αλλά σε κάποια ιδιωτική κλινική. Υποψιάζομαι ότι έκανε κάποια έκτρωση» είχε πει τότε ο πατέρας το άτυχου κοριτσιού ενώ παράλληλα είχε εκφράσει από την αρχή φόβους πως το κορίτσι πέθανε κατά  τη διαδικασία έκτρωσης.

Σύμφωνα με τις νεότερα στοιχεία από την ιατροδικαστική έκθεση που έγινε στην Ελλάδα κατόπιν αιτήματος του πατέρα στο αίμα της 16χρονης εντοπίστηκε τριπλάσια ποσότητα φαρμάκου νάρκωσης από τα επιτρεπόμενα όρια.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις και τα όσα ισχυρίζεται ο πατέρας του αδικαχαμένου κοριτσιού, σήμερα, ο λόγος που τελικά η κόρη του έχασε την ζωή της ήταν επειδή είχε υποβληθεί στην διαδικασία της έκτρωσης. «Η κόρη μου πέθανε έπειτα από επέμβαση που έκανε για έκτρωση. Όσοι ήξεραν και είπαν ψέματα ότι πήγε μια οδοντιατρική επέμβαση θα πληρώσουν…» ξεσπά ο πατέρας μιλώντας στην FREDDO.

Όπως λέει ο ίδιος διέκοψε την κηδεία της κόρης του για να γίνουν νέες εξετάσεις και σημειώνει ότι η κόρη του ήταν ένα «κουφάρι», καθώς είχαν αφαιρεθεί όλα τα ζωτικά όργανα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!