tromaktiko: Μποτιλιάρισμα με supercars στην Ινδία... [video]

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Μποτιλιάρισμα με supercars στην Ινδία... [video]



Επιμέλεια: Μένιος Κατής
Γνωστή και ως “Silicon Valley της Ινδίας” καθώς αποτελεί έδρα των κορυφαίων εταιρειών τεχνολογίας της χώρας, η Bengaluru είναι η..
πρωτεύουσα της Karnataka και αριθμεί περί τα 8,5 εκατομμύρια κατοίκους.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη κοσμοπολίτικη πόλη της Ασίας σήμερα και ένα από τα δυνατά της σημεία είναι η έντονη νυχτερινή ζωή.

Στο δρόμο μπορεί να δει κανείς από τρίκυκλα μεταφορικά μέσα, λεωφορεία, ποδήλατα και μοτοσυκλέτες, μέχρι να βρεθεί μπροστά σε supercars, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Anil Kapse, ενός φωτογράφου που ξάφνου είδε τρεις εντυπωσιακές κατασκευές της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας να προσπαθούν να “αναπνεύσουν” μέσα στο μποτιλιαρισμένο δρόμο της πόλης.

Δεν βλέπεις δα και κάθε μέρα μπροστά σου μια Lamborghini Aventador, μια Ferrari 458 Italia και μια BMW i8 "κολλημένες" στην κίνηση.



Για την ιστορία, η Ινδία των 1,2 δισεκατομμυρίων κατοίκων αποτελεί, όπως είναι απολύτως φυσιολογικό, μια από τις μεγαλύτερες αγορές της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, αν και ο αριθμός των πωλήσεων ΙΧ δεν συνάδει με αυτόν των κατοίκων.
Ενδεικτικά, από τον Απρίλιο του 2015 έως και τον Μάρτιο του 2016 πωλήθηκαν συνολικά 2,79 εκατομμύρια επιβατικά οχήματα.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!