tromaktiko: O Bubba, το σκυλάκι που ήταν ΕΘΙΣΜΕΝΟ στα ναρκωτικά, θεραπεύτηκε και ξεκινά μια νέα ζωή... [photos]

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

O Bubba, το σκυλάκι που ήταν ΕΘΙΣΜΕΝΟ στα ναρκωτικά, θεραπεύτηκε και ξεκινά μια νέα ζωή... [photos]



Και ξεκινά μια καινούρια ζωή...


O Bubba είναι ένα ημίαιμο Τεριέ 7 μηνών που βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου γεμάτο ναρκωτικά στην Καλιφόρνια και όταν οι διασώστες τον ανακάλυψαν ήταν έτοιμος να πεθάνει.


«Όταν τον είδα, ήταν ξαπλωμένος αδιάφορος, κρύος και σχεδόν σε λήθαργο. Πίστεψα πως τον απομάκρυναν από την μαμά του πολύ νωρίς, όμως το μυαλό ποτέ δεν πήγε στο ότι μπορεί να είναι εθισμένος στα ναρκωτικά«, δήλωσε ο στρατηγός Brian Frick του γραφείου ελέγχου ζώων.

Για να καταλάβεις λίγο την φάση, ο ιδιοκτήτης του Bubba, ο 40χρονος Joshua West συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών και συνεργεία σε υποθέσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά. Όταν ο Bubba εξετάστηκε, βρέθηκε στο αίμα του μεθαμφεταμίνη και ηρωίνη, ενώ κανείς δεν ξέρει πως ακριβώς ο σκυλάκος «πήρε» τα ναρκωτικά. Μετά από 4 μήνες φροντίδας και ειδικής διατροφής στο Orange County Animal Care, οι εξετάσεις του Bubba, βγήκαν επιτέλους καθαρές κι ένα ζευγάρι μάλιστα τον υιοθέτησε κι ετοιμάζεται να του δώσει την ζωή που του αξίζει. Ευτυχώς για τον Bubba, όλα στο τέλος πήγαν καλά.







ΑΥΤΑ είναι τα "τσουχτερά" ΠΡΟΣΤΙΜΑ για τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων – ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ οι χρηματικές ποινές

Αλλαγές στον νόμο για τα κατοικίδια και «τσουχτερά» πρόστιμα για τους παραβάτες φέρνει το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το οποίο...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!