tromaktiko: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της δημοτικής αστυνομικού: «Είναι δολοφόνοι, σκότωσαν το παιδί μου»

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

«Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της δημοτικής αστυνομικού: «Είναι δολοφόνοι, σκότωσαν το παιδί μου»



«Είναι δολοφόνοι. Σκότωσαν το παιδί  μου. Πολύς κόσμος είδε το συμβάν εκείνη την ώρα. Το είδαν και κάποιοι συνάδελφοί της αλλά και...
μανούλες που περίμεναν τα παιδάκια τους, έξω από το κολυμβητήριο».

Έχουν περάσει λίγες ώρες από τη στιγμή που η μητέρα της Σταματίνας Νικολάου, Σοφία, συνόδευσε την μονάκριβη κόρη της στην τελευταία κατοικία.

«Δεν έγινε ατύχημα, ήταν δολοφονία» λέει σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, με λόγια που μόλις βγαίνουν από μέσα της. Παρά τη θλίψη και τον πόνο η μητέρα της αδικοχαμένης 34χρονης ανοίγει την καρδιά της και μιλά για την ώρα του τροχαίου.

«Εγώ ήμουν  σε ένα φιλικό σπίτι. Ήμουν 200 μέτρα από εκεί που έγινε το τροχαίο. Ακούσαμε έναν μεγάλο θόρυβο και πεταχτήκαμε έξω απο τα σπίτια μας, να δούμε τι συμβαίνει. Εγώ χωρίς να ξέρω ακόμα τίποτα έκανα το σταυρό μου να μην εχει σκοτωθεί κανείς. Δεν ήξερα ότι κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου ήταν σκοτωμένη η μονάκριβη κορούλα μου, η Σταματίνα μου» μας λέει η μητέρα της 34χρονης δημοτικής αστυνομικού.

Το μόνο που θέλει η κυρία Σοφία είναι να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι για το κακό που τη βρήκε.

«Έτρεχαν με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Τους ακούγαμε απο νωρίς που έτρεχαν στο δρόμο. Η κόρη μου ήταν πάνω στο πεζοδρόμιο. Δέκα λεπτά νωρίτερα είχε περάσει τα παιδάκια από το κολυμβητήριο στο απέναντι πεζοδρόμιο και περίμενε για να τα ξαναπάρει. Ο ένας οδηγός έχασε τον έλεγχο και ξήλωσε το πεζοδρόμιο μαζί με τα κολωνάκια και έσυρε το παιδί μου άλλα 50 μέτρα μακριά. Ευτυχώς είχε προλάβει και είχε περάσει τα παιδάκια στο απέναντι πεζοδρόμιο γιατί διαφορετικά θα κλαίγαμε πιο πολλά άτομα τώρα. Το σκότωσαν το παιδάκι μου, οι ασυνείδητοι».

Η Σταματίνα ήταν ένας υπέροχος αλλά άτυχος άνθρωπος, είπαν πολλοί στην κηδεία της που έγινε το Σάββατο στον ιερό ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στα Σούρμενα. Τα ίδια λόγια βγαίνουν με δυσκολία και από την ψυχή της μητέρας της που τώρα πλέον κοιτάζει τον ουρανό, εκεί που είναι η Σταματίνα με τον σύζυγό της.

«Ηταν πολύ καλό παιδί η κόρη μου αλλά άτυχη στη ζωή της. Έχασε τον άντρα της από καρκίνο πριν τρία χρόνια και τώρα πήγε κοντά του. Δεν έχω καταλάβει ακόμα ότι το παιδί μου σκοτώθηκε. Νομίζω ότι θα γυρίσει από τη δουλειά της και θα τη ξαναδώ» μας λέει η κυρία Σοφία.

Όπως λέει ο θάνατος της κόρης της δεν θα μείνει ατιμώρητος. Το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη ώστε να προσπαθήσει να μην νιώσει άλλος γονέας αυτό που εκείνη νιώθει τώρα.

«Ενα παιδί είχα και μου το σκότωσαν... Δεν έχω ακόμα το κουράγιο να κινηθώ νομικά, αλλά στην πορεία σίγουρα θα το κάνω» συνεχίζει.

Στην κηδεία της 34χρονης δημοτικής αστυνομικού βρέθηκε πλήθος κόσμου, φίλοι, συγγενείς και κάτοικοι της Αργυρούπολης που ήθελαν να πουν το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Ματίνα.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!