tromaktiko: Για μεγάλο φαγοπότι του Διοικητή στο στρατιωτικό πρατήριο Κομοτηνής κάνουν λόγο αναγνώστες

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Για μεγάλο φαγοπότι του Διοικητή στο στρατιωτικό πρατήριο Κομοτηνής κάνουν λόγο αναγνώστες



Δεν έχουν σταματημό τα παράπονα για τον Ταγματάρχη Β. Κ. διοικητή του στρατιωτικού πρατηρίου Κομοτηνής. Οι καταγγελίες που έχουν έρθει κατά καιρούς στο blog, κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που...
μέχρι πριν έναν χρόνο δεν ήθελε να πάει στο στρατιωτικό πρατήριο Κομοτηνής, ενώ τώρα δεν θέλει να το κουνήσει από εκεί για προφανής λόγους. Προβλήματα δημιουργεί και με την συμπεριφορά του, τόσο στα ΣΟΑ όπου μένει δωρεάν, παρκάροντας τα αυτοκίνητά του σε θέσεις που δεν του ανήκουν, όσο και με τον έντονο χαρακτήρα του απέναντι στους υφιστάμενούς του. Διατάζει και κάνει καψόνια, ενώ πολλές φορές βρίζει χυδαία κατώτερούς του.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο συγκεκριμένος Ταγματάρχης έχει κάνει άτυπες συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με αρκετούς προμηθευτές, με αποτέλεσμα να ζημιώνει ουσιαστικά το ελληνικό δημόσιο.

Πως γίνονται οι συναλλαγές;
Σύμφωνα με έρευνα, ο προμηθευτής δίνει στο στρατιωτικό πρατήριο προϊόντα άνευ τιμολογίου σε πολύ χαμηλότερη τιμή και ο ίδιος τα προωθεί μέσω του πρατηρίου με αποτέλεσμα το κέρδος να πηγαίνει στην τσέπη του Διοικητή. Σε άλλη περίπτωση, προμηθευτές για να συνάψουν εμπορική συνεργασία με το στρατιωτικό πρατήριο βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη ως "δωράκι" στον Διοικητή ή στην χειρότερη των περιπτώσεων τα δωράκια σε υλικά αγαθά για τον ίδιο και την οικογένειά του είναι πολλά και προκλητικά αυτές τις εποχές, που οι Στρατιωτικοί υποφέρουν με τους μισθούς "πείνας" που παίρνουν.

Όλα αυτά γίνονται κάτω από την μύτη του ΓΕΣ, αφού στις περιπτώσεις αυτές, τέτοιου είδους "καλύψεις" από την Ταξιαρχία είναι σύνηθες φαινόμενο.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!