tromaktiko: Επίσκεψη του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη στο Δήμο Πηνειού

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Επίσκεψη του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη στο Δήμο Πηνειού



Τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Πηνειού, οι αναπτυξιακές προοπτικές του τόπου, τα οικονομικά της αυτοδιοίκησης και οι... επιπτώσεις των περικοπών πόρων από την κυβέρνηση, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε χθες ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με στελέχη του Δήμου Πηνειού.

Το Γ. Πατούλη υποδέχθηκε στο Δημαρχείο στη Γαστούνη ο Δήμαρχος Πηνειού και Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών των ΟΤΑ στη ΚΕΔΕ Α. Καστρινός, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

«Είναι ιδιαίτερη χαρά μου που επισκέπτομαι το Δήμο Πηνειού και βλέπω από κοντά το έργο που έχει υλοποιήσει ο αγαπητός φίλος Αλέξης Καστρινός, ο οποίος είναι πολύτιμος συνεργάτης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ. Η επίσκεψη μου στη περιοχή έχει ως στόχο να ενημερωθώ από κοντά για τα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες».

Αυτό δήλωσε ο Γ. Πατούλης και συμπλήρωσε ότι «η ενότητα που έχει διαμορφωθεί στο Πρώτο Βαθμό Αυτοδιοίκησης, μέσα από τη σκληρή δουλεία που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, μας επιτρέπει να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα στη Κυβέρνηση. Οι δήμοι και οι τοπικές κοινωνίες μπορούν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, τόσο στην προσπάθεια εξόδου από την οικονομική κρίση, όσο και στην ανασυγκρότηση της χώρας».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της ΚΕΔΕ στο Δήμο Πηνειού συζητήθηκαν και μια σειρά από δράσεις που μπορούν να υλοποιηθούν και στο επίπεδο της πρόληψης μέσω προγραμμάτων προσυμπτωματικού ελέγχου (Check-up).

Να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιήσει αντίστοιχες επισκέψεις και σε άλλες περιοχές της χώρας.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!