tromaktiko: Ποιά Κυριακή εκπτώσεων; Έκλεισαν ακόμη και οι πολυεθνικές το μεσημέρι στη Λάρισα!

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Ποιά Κυριακή εκπτώσεων; Έκλεισαν ακόμη και οι πολυεθνικές το μεσημέρι στη Λάρισα!



Η άποψη πως η αγορά εν τέλει ρυθμίζεται πάντοτε από μόνη της ανεξαρτήτως νομοθεσίας φαίνεται πως ίσχυσε σε πολύ μεγάλο βαθμό...
σήμερα στη Λάρισα, ημέρα κατά την οποία η αγορά δυνητικά θα λειτουργούσε λόγω της έναρξης των θερινών εκπτώσεων.

Με τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας αλλά και τον Σύλλογο Εμπόρων του Ιστορικού Κέντρου να εισηγούνται στα μέλη τους «κλειστά», οι μόνες εταιρείες που λειτούργησαν αναμενόμενα ήταν οι πολυεθνικές καθώς και λίγα σούπερ μάρκετ. Ωστόσο, ακόμη και στην περίπτωση των γνωστών αλυσίδων ένδυσης και υπόδησης, σύμφωνα με το Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων, δεν έγινε πλήρης χρήση του ωραρίου από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, αλλά τα περισσότερα καταστήματα κατέβασαν ρολά στις 2 με 3 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με στοιχεία του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του προτίμησαν να μην ανοίξουν σήμερα τα καταστήματά τους.

Με την αγορά να μην πάσχει από ώρες αλλά από… χρήμα στις τσέπες των καταναλωτών, η συντριπτική πλειοψηφία των Λαρισαίων εμπόρων σήμερα Κυριακή «ψήφισαν» παραλία, μαζί με τους καταναλωτές που ούτε καν αντιλήφθηκαν ότι τα εμπορικά καταστήματα σήμερα – υποτίθεται – πως θα ήταν ανοιχτά.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!