tromaktiko: Σούπερ διακριτικοί τρόποι για να ΤΟΝ φλερτάρεις

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Σούπερ διακριτικοί τρόποι για να ΤΟΝ φλερτάρεις



Θέλεις να τον κάνεις να σε προσέξει και να μην μπορεί να σε βγάλει απ’ το μυαλό του; Από την άλλη μεριά, θες να είσαι και διακριτική για να μην τον τρομάξεις; Άφησέ το πάνω μας, και...
κάνε κάτι από τα παρακάτω· μπορείς να είσαι σίγουρη ότι δεν θα σταματήσει να σε σκέφτεται μετά…

*Αν σε πιάσει να κάνεις κάτι έστω και λίγο – αθώα – προκλητικό, όπως το να δαγκώνεις το καλαμάκι από το ποτό σου, ρίξε του ένα βλέμμα όλο νόημα.

*Τεντώσου μπροστά του, φροντίζοντας να τονίσεις κάθε κίνηση του κορμιού σου. Τεντώσου, λύγισε τη μέση σου, και δείξε του πόσο ευλύγιστη είσαι. Και οι φαντασιώσεις του ξεκινούν σε 3, 2, 1…

*Φρόντισε να σε κοιτάξει, και μόλις το “καταλάβεις”, γύρνα το κεφάλι σου για να κοιτάξεις κάτι άλλο. Δουλεύει. Κάθε. Φορά.

*Δάγκωσε το κάτω χείλος σου ενώ σκέφτεσαι. Είναι το πιο σέξι πράγμα στον κόσμο.

*Πες του – με πολύ κάζουαλ τρόπο – ότι σου αρέσει αυτό που φοράει, ή το καινούριο του κούρεμα. Έτσι του δείχνεις πως τον προσέχεις.

*Πέτα “χωρίς να το θες” κάποιο σεξουαλικό υπονοούμενο. Πρόσεχε, όμως: πρέπει όντως να φανεί ότι δεν το εννοούσες.

*Αν είστε σε παρέα και αράζετε χαλαρά, κάνε κάτι για να δείξεις πως θέλεις όλοι να περάσουν όμορφα. Πρότεινε να παίξετε κάποιο παιχνίδι (ναι, το Αλήθεια ή Θάρρος είναι αστείο σε κάθε ηλικία), βγάλε απ’ το ντουλάπι τα σφηνοπότηρα… Απλά διασκέδασέ το!

*Μην ντρέπεσαι να γελάς μπροστά του. Το γέλιο είναι σέξι!

*Παίξε με τα μαλλιά σου. Αληθινές έρευνες από αληθινούς επιστήμονες λένε πως 9 στους 10 άντρες υπνωτίζονται από την κίνηση. Εναλλακτικά…

*…κάνε τα μαλλιά σου κοτσιδάκια. Ναι, είναι κάπως Λολίτα, και η Λολίτα είναι ένα άρρωστο βιβλίο, αλλά είσαι ενήλικη και κανείς δεν μπορεί να σε κρίνει.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!