tromaktiko: Ακυβέρνητο ταχύπλοο χτύπησε σοβαρά 7χρονο αγοράκι

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Ακυβέρνητο ταχύπλοο χτύπησε σοβαρά 7χρονο αγοράκι



Ασχημη κατάληξη είχε το απογευματινό μπάνιο για ένα 7χρονο αγοράκι σε παραλία της περιοχής...
του Τσιλιβή στη Ζάκυνθο, καθώς ακυβέρνητο σκάφος το χτύπησε πολύ σοβαρά την ώρα που έπαιζε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου, το τραγικό περιστατικό έγινε περίπου στις 17:30. Το ταχύπλοο σκάφος δοκίμαζαν τρία άτομα (ημεδαποί) προκειμένου να το αγοράσουν, αλλά προσάραξε σε βραχώδες σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην προσπάθειά τους να το ξεκολλήσουν δύο εξ αυτών είχαν κατέβει από το σκάφος και στο χειριστήριο παρέμεινε ο τρίτος.


Το ταχύπλοο ξεκόλλησε, όμως, κατά δήλωσή τους, η μηχανή κόλλησε, ο χειριστής έπεσε στη θάλασσα και το σκάφος κατευθύνθηκε ακυβέρνητο στην αμμουδιά, όπου χτύπησε το άτυχο αγοράκι.

Οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες στο σκάφος πήδηξαν στο νερό και έσπρωξαν το σκάφος για να του αλλάξουν πορεία.

Οι δύο άντρες κατάφεραν να του αλλάξουν τροχιά αλλά αυτό κατευθύνθηκε προς την αμμουδιά, χωρίς ο τρίτος επιβαίνοντας να μπορεί να το ελέγξει. Τότε έπεσε και αυτός στο νερό και το σκάφος, εντελώς ακυβέρνητο, κατευθύνθηκε στην αμμουδιά όπου χτύπησε πολύ σοβαρά το άτυχο 7χρονο αγόρι μπροστά στα μάτια της οικογένειας του και εκατοντάδων λουομένων.

Αυτή τη στιγμή το αγόρι μεταφέρεται σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διασωληνωμένο, με το πλοίο της γραμμής σε νοσοκομείο της Πάτρας. Οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες του σκάφους έχουν συλληφθεί, ενώ αναζητείται ο τρίτος. Έρευνα για το συμβάν διενεργεί το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!