tromaktiko: Θλίψη στην Ηλεία! 38χρονη άφησε την τελευταία της πνοή ενώ κολυμπούσε

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Θλίψη στην Ηλεία! 38χρονη άφησε την τελευταία της πνοή ενώ κολυμπούσε



Την τελευταία της πνοή άφησε την ώρα που κολυμπούσε η 38χρονη Δωροθέα Χριστοπούλου από τα Χανάκια Πύργου, στην παραλία του Αγ. Ηλία, το απόγευμα της Τετάρτης...
Η είδηση του θανάτου της άτυχης γυναίκας σκόρπισε τη θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Η άτυχη γυναίκα είχε πάει για μπάνιο, όταν εντοπίστηκε από άλλους λουόμενους χωρίς να έχει τις αισθήσεις της. Μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πύργου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.

Ήταν γνωστή έχοντας εξυπηρετήσει χιλιάδες πολίτες στον Πύργο, καθώς υπηρετούσε στον ΕΟΠΥΥ και συγκεκριμένα ως φαρμακοποιός, προϊσταμένη του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ στην οδό Τ. Πετροπούλου.
Τι είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες;
Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 38χρονη δεν ακούστηκε να ζητά βοήθεια. Κάποιοι λουόμενοι είπαν πως για λίγα λεπτά αντιλήφθηκαν πως σε κοντινή απόσταση από την ακτή, η γυναίκα φαινόταν να βρίσκεται στην επιφάνεια της θάλασσας χωρίς αισθήσεις.

Όταν βεβαιώθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά, κινήθηκαν προς το μέρος της και την τράβηξαν στην ακτή. Για όσο χρόνο χρειάστηκε για να φτάσει το ασθενοφόρο στην παραλία, της έκαναν μαλάξεις χωρίς να αντιδρά.

Εκτιμάται πως ο θάνατός της επήλθε από παθολογικά αίτια, πιθανόν από ανακοπή καρδιάς και όχι από πνιγμό. Όμως η νεκροψία θα ξεκαθαρίσει τα αίτια θανάτου της.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!