tromaktiko: Για ένα λόγο ακόμα: Παραιτηθείτε!

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Για ένα λόγο ακόμα: Παραιτηθείτε!



Γράφει ο ειδικός συνεργάτης,
Οι δυτικές κοινωνίες μοιάζουν σαστισμένες μπροστά στην απειλή του ριζοσπαστικού Ισλάμ!


Στις ΗΠΑ η μαζική δολοφονία 50 ατόμων στο Ορλάντο (και ο σοβαρός τραυματισμός άλλων 50), αντί να ενώσει τη χώρα, τη διαίρεσε ακόμα περισσότερο!

* Οι «συστημικοί» (δημοκρατικοί κυρίως) θεωρούν ότι «φταίει το δικαίωμα της οπλοκατοχής». Άρα, ευθύνονται οι… «κακοί δεξιοί» που εναντιώνονται στην απαγόρευση της οπλοκατοχής.

- Οι «αντισυστημικοί» θεωρούν ότι φταίει το ριζοσπαστικό Ισλάμ.

* Οι «συστημικοί» υπογραμμίζουν πως ο ένοχος γεννήθηκε στην Αμερική, είναι αμερικανός πολίτης, δεν ήλθε ο ίδιος μετανάστης από μουσουλμανική χώρα και συνεπώς δεν έχει νόημα η απαγόρευση της μετανάστευσης μουσουλμάνων στις ΗΠΑ, την οποία προτείνει ο Ντόναλντ Τράμπ.

- Οι «αντισυστημικοί» επισημαίνουν πως μπορεί ο ίδιος ο δολοφόνος του Ορλάντο να μην είναι μετανάστης, αλλά η οικογένειά του ήλθε από το Αφγανιστάν, ο πατέρας του είναι γνωστός για τις «ριζοσπαστικές» απόψεις του, και εν πάση περιπτώσει, αφού αποδεδειγμένα πλέον και οι μετανάστες και τα παιδιά τους δεν μπορούν να αφομοιωθούν εύκολα στις δυτικές κοινωνίες, πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά τον δραστικό περιορισμό της μετανάστευσης από μουσουλμανικές χώρες.

Να σημειωθεί ότι σε αυτό καταλήγουν και πολλοί, λιγότερο «ακραίοι» από τον Τράμπ και στην Ευρώπη…

* Οι «συστημικοί» προσπαθούν να προστατέψουν τα δόγματα της «πολιτικής ορθότητας»…

- Οι «αντισυστημικοί» θεωρούν ότι είναι ακριβώς τα δόγματα της «πολιτικής ορθότητας» που κατέστησαν τις δυτικές κοινωνίες πιο ευάλωτες σε τέτοιες απειλές.

* Οι «συστημικοί» υποστηρίζουν πως φταίνε και οι διωκτικές αρχές, που δεν εντόπισαν τον δολοφόνο του Ορλάντο πριν κάνει το αποτρόπαιο έγκλημά του (στο γνωστό «προοδευτικό» δόγμα, «πάντα φταίει η αστυνομία»). Πολύ περισσότερο που το FBI τον είχε παρακολουθήσει και τον είχε ανακρίνει κάποια στιγμή. Αλλά δεν του βρέθηκε τότε κάτι αξιόποινο (μετά το έκανε…).

- Οι «αντισυστημικοί υπενθυμίζουν ότι αν τον έπιαναν χωρίς να έχει κάνει τίποτε, τότε όλες οι οργανώσεις δικαιωμάτων και ο «προοδευτικός τύπος» θα χάλαγαν τον κόσμο για «καταπίεση μειονοτήτων»! Και θα αναγκάζονταν να τον αφήσουν ελεύθερο και να του… ζητήσουν και συγγνώμη από πάνω!

Συμπέρασμα: Δεν μπορούν καν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, ούτε στα στοιχειώδη. (Για να μη λέτε, δηλαδή πώς μόνον εμείς στην Ελλάδα έχουμε χάσει το μπούσουλα).

Τι μπορεί να πει κανείς για όλα αυτά;

Πρώτον: Το πρόβλημα της οπλοκατοχής στην Αμερική, είναι υπαρκτό, έχει πολύ βαθιές και ιστορικές ρίζες, αλλά αυτό που συζητάμε είναι πολύ διαφορετικό πράγμα.

Στην Ευρώπη είχαμε πολλαπλά τρομοκρατικά χτυπήματα το τελευταίο ενάμιση χρόνο. Όλα σχετιζόμενα με το ΙΣΙΣ, όπως και το χτύπημα στο Ορλάντο των ΗΠΑ. Χωρίς να υπάρχει στην Ευρώπη γενικευμένο δικαίωμα οπλοκατοχής…

Άλλωστε, το εφιαλτικό χτύπημα της Αλ Κάϊντα στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης, το Σεπτέμβριο του 2014, όπου βρήκαν το θάνατο 3,5 χιλιάδες αθώοι, δεν έγινε με πυροβόλα όπλα, έγινε με αεροπειρατείες. Και θα γινόταν ακόμα κι αν είχε απαγορευτεί το δικαίωμα της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ.

Το πρόβλημα της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ είναι σοβαρό, αλλά το φέρνουν στη συζήτηση όσοι ΔΕΝ θέλουν να κάνουν τίποτε με την πραγματική απειλή του ριζοσπαστικού Ισλάμ.

Λυπάμαι που το λέω, αλλά σε αυτό τουλάχιστον έχει δίκιο ο Τράμπ (τον οποίο δεν πολυσυμπαθώ). Άλλωστε, η ίδια η Χίλαρυ, η μεγάλη αντίπαλός του, το κατάλαβε και έσπευσε να «διορθώσει» την πρώτη της δήλωση, υιοθετώντας πιο επιθετική στάση απέναντι στο ριζοσπαστικό Ισλάμ (για το οποίο αρχικά δεν είχε πει τίποτε).

Το πρόβλημα δεν είναι πόσο «κακή» είναι η οπλοκατοχή στις ΗΠΑ (που όντως είναι κακή – και πάντως εμείς που δεν είμαστε Αμερικανοί δεν την καταλαβαίνουμε). Ούτε πόσο «αντιπαθής» είναι ο Τράπμ (που όντως κάνει το πάν για να γίνει αντιπαθής, ιδιαίτερα σε μας που δεν είμαστε Αμερικανοί).

Το πρόβλημα είναι ότι με τις «αποσιωπήσεις» και τα «κολλήματα» όλων των άλλων – των «συστημικών» και «πολιτικώς ορθών» - ο Τράμπ λέει αυτά που εκείνοι δεν τολμούν να πουν και κερδίζει έδαφος!

Γιατί όλοι συμφωνούν πια, πως το χτύπημα στο Ορλάντο τον βοήθησε…

Αν δεν σας αρέσει ο Τράμπ, λοιπόν, φροντίστε να μην τον αφήσετε να έχει δίκιο…

Επίσης είναι αλήθεια πως όλα τα αιματηρά χτυπήματα των τελευταίων ετών έγιναν από ανθρώπους που έχουν γεννηθεί σε δυτικές χώρες, αλλά είναι μουσουλμάνοι οι ίδιοι που διατηρούν στενές σχέσεις με τις μουσουλμανικές χώρες καταγωγής τους.

Αυτοί που χτύπησαν το Μετρό του Λονδίνου του 2005, ήταν γεννημένοι στην Αγγλία, αλλά είχαν σχέση με μουσουλμανικά τεμένη, όπου ιμάμηδες από το Πακιστάν τους δίδασκαν το μίσος κατά των δυτικών κοινωνιών. Όλους αυτούς η Εργατική Κυβέρνηση του Τόνι Μπλαίρ τους κυνήγησε τότε, κάποιους «συνδέσμους» τους εντόπισε και στην Αθήνα, όπου ζήτησε τον τότε Πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας – το λεγόμενο… «σκάνδαλο των Πακιστανών», αν θυμάστε – ο οποίος τελικά συνελήφθη στο Πακιστάν ως συνεργάτης των Ταλιμπάν!

Αυτοί που χτύπησαν το Μπατακλάν της Γαλλίας, ήταν νέοι μουσουλμάνοι που είχαν γεννηθεί στη Γαλλία και στο Βέλγιο, σε συνεργασία όμως, με άλλους που είχαν έλθει από τη Συρία. Το ίδιο και με το χτύπημα στο αεροδρόμιο του Βρυξελλών φέτος. Όλα αυτά μαζί είναι εκατοντάδες νεκροί!

Είναι προφανές ότι τα παιδιά των μουσουλμάνων δεν ενσωματώνονται εύκολα στις δυτικές κοινωνίες.

Είναι προφανές ότι κάθε μουσουλμάνος ΔΕΝ είναι και ΔΕΝ πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε ως «δυνητικό τρομοκράτη» ή «δολοφόνο».

Αλλά είναι επίσης προφανές πως όλοι οι τρομοκράτες σήμερα είναι μουσουλμάνοι!

Ασφαλώς, υπάρχουν «κακοποιά στοιχεία» σε όλες τις κοινωνίες που δεν έχουν καμία σχέση με το Ισλάμ.

Αλλά αυτοί που κάνουν επιθέσεις αυτοκτονίες, και τυφλά χτυπήματα κατά αθώων, οπουδήποτε στον κόσμο πια, με εκατοντάδες θύματα, είναι όλοι τους φανατικοί μουσουλμάνοι, με στενές σχέσεις προς το ΙΣΙΣ (ή την Αλ Κάϊντα παλαιότερα). Αυτό μη κάνουμε πως δεν το βλέπουμε…

Και για να έλθουμε στα δικά μας. Από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που έκανε η κυβέρνηση Τσίπρα, είναι ότι άνοιξε τα σύνορα και έφερε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες (και πολύ μικρότερο αριθμό προσφύγων), πολλοί εκ των οποίων παγιδεύτηκαν τελικά στην Ελλάδα. Και κάποιοι, ελάχιστοι, πήγαν στην υπόλοιπη Ευρώπη και πήραν μέρος σε τρομοκρατικά χτυπήματα εκεί…

Ασφαλώς υπήρχε πρόβλημα στην Ελλάδα και πριν έλθει ο ΣΥΡΙΖΑ…

Από παλαιότερα…

Όταν ήλθε η κυβέρνηση Σαμαρά, τον Ιούλιο του 2012, βρήκε στην Ελλάδα περί τους 1 εκατομμύριο 130 χιλιάδες λαθρομετανάστες (κι όχι πρόσφυγες τότε).

Αυτοί είχαν έλθει πριν αρχίσει ο Πόλεμος στη Συρία και η «Αραβική Άνοιξη» γενικότερα…

Η κυβέρνηση του ΓΑΠ τους είχε ενθαρρύνει να έλθουν, με τον αλήστου μνήμης νόμο Ραγκούση, να παίρνουν αυτόματα ιθαγένεια τα παιδιά που γεννιούνται εδώ, ανεξαρτήτως αν οι γονείς τους βρίσκονται νόμιμα στην Ελλάδα!

Ο νόμος εκείνος κατέπεσε αργότερα στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αλλά το «κάλεσμα» είχε λειτουργήσει μια χαρά στο μεταξύ…

Και θα θυμάστε βέβαια, την ιστορία της «Υπατείας» το 2010, όταν πρωτοστατούντων ΣΥΡΙΖαίων και ΠΑΣΟΚων (που μετέπειτα πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ), μια ομάδα λαθρομεταναστών (τότε δεν υπήρχαν ακόμα πρόσφυγες) περιφέρονταν από την Κρήτη στην Αθήνα, καταλάμβαναν δημόσια και ιδιωτικά κτίρια και ζητούσαν να νομιμοποιηθούν όλοι (ώστε να έλθουν κι άλλοι).

Ευτυχώς, ξεσηκωθήκαμε όλοι τότε και δεν τους πέρασε! Τότε…

Κι όταν ήλθε ο Σαμαράς έκλεισε τα σύνορα, κυνήγησε τους παράνομους με ήπιο τρόπο - αλλά αποφασιστικά - τους μάντρωσε στην Αμυγδαλέζα, κι άρχισε σταδιακά να μειώνεται ο αριθμός του. Έτσι έρχονταν λίγοι κάθε χρόνο επί Σαμαρά και ίδιος αριθμός επαναπατρίζονταν με τη θέλησή τους.

Να σημειωθεί ότι οι συνθήκες κράτησης στην «Αμυγδαλέζα» ήταν πολύ πιο ανθρώπινες απ’ ό,τι σήμερα στους ανεξέλεγκτους καταυλισμούς που έχουν δημιουργηθεί ανά την Ελλάδα, και που αναγκάζεται κάθε τόσο να τους «εκκαθαρίζει» η αστυνομία για να εγκατασταθούν τελικά λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα…

Έτσι, όταν έφυγε η κυβέρνηση Σαμαρά ο αριθμός των παράνομων που βρισκόταν ακόμα στην Ελλάδα είχε μειωθεί κατά 24% σε δυόμιση χρόνια, και συνέχιζε να μειώνεται σταθερά…

Αυτή η πολιτική πρέπει να επανέλθει!

Και επί το αυστηρότερο πλέον…

Αλλά για να επανέλθει αυτή η πολιτική, πρέπει να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν θέλουν να την εφαρμόσουν, δεν μπορούν να την εφαρμόσουν και δεν πρόκειται να την εφαρμόσουν…

Είναι δέσμιοι των διακινητών και των ΜΚΟ που χρηματοδοτούν οι διακινητές. Δεν μπορούν να απαλλαχθούν από τα «δεσμά» αυτά.

Κι όταν οπουδήποτε στον κόσμο χτυπάνε οι ισλαμιστές τρομοκράτες και σκοτώνουν μαζικά αθώους, οι «φωστήρες» του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν τους… ρατσιστές ακροδεξιούς. Κι έτσι τροφοδοτούν τους ρατσιστές!

Κατά το παλαιό εκείνο:

- Δεν φταίει αυτός που χτυπάει φταίει αυτός που… σκούζει!

Η Ελλάδα πρέπει να βγει από αυτό το φαύλο κύκλο!

Αλλιώς, όσο πάει θα απομονώνεται διεθνώς και θα διαλύεται εσωτερικά.

Στον υπόλοιπο κόσμο – και κυρίως στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ που μας ενδιαφέρει περισσότερο – η «πολιτική ορθότητα» χάνει έδαφος!

Παντού, οι αριστερόστροφοι υποκριτές, που το παίζουν τάχαμου «ανθρωπιστές», βρίσκονται σε άμυνα και υποχωρούν.

Παντού στην Ευρώπη κεντροαριστερές και κεντροδεξιές κυβερνήσεις αναγκάζονται να πάρουν σκληρά μέτρα, μέχρι και το στρατό βγάζουν στους δρόμους, για να αποκαταστήσουν στοιχειώδη αίσθηση ασφάλειας στους πολίτες. Πριν αρχίσουν έκτροπα αντεκδίκησης και εμφύλιες συγκρούσεις στους δρόμους.

Μόνοι οι δικοί μας «φωστήρες» δεν έχουν αξιωθεί ακόμα να φτιάξουν «κλειστά» – δηλαδή φρουρούμενα - κέντρα για τους λαθρομετανάστες.

Παρ’ ό,τι τα έχουν αποδεχθεί και τα έχουν προσυπογράψει…

Αν δεν φύγουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι άμεσα, όλα αυτά θα τα βρούμε μπροστά μας.

Και πολύ σύντομα μάλιστα…

Το αίτημα «παραιτηθείτε!» που θα ακουστεί την Τετάρτη το απόγευμα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ…
Θ.Κ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!