tromaktiko: Σάλος με τις "ροζ" κούκλες που μοιάζουν με ανήλικα κορίτσια έως 9 ετών

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Σάλος με τις "ροζ" κούκλες που μοιάζουν με ανήλικα κορίτσια έως 9 ετών



Αρρωστος πρέπει να είναι κανείς για να αγοράσει το «προϊόν» που πουλάει στο διαδίκτυο -και μάλιστα, νόμιμα- ιστοσελίδα, η οποία έχει...

πελάτες από κάθε γωνιά του πλανήτη: προσφέρει, φυσικά με το κατάλληλο αντίτιμο, "ροζ" κούκλες  για παιδεραστές, οι οποίες αναπαριστούν κορίτσια ηλικίας από 3 έως 9 ετών!
Οι περιγραφές που τις συνοδεύουν είναι σοκαριστικές, καθώς σε πολλές περιπτώσεις αναφέρονται με κάθε λεπτομέρεια οι σεξουαλικές στάσεις στις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Ειδική αναφορά γίνεται στο γεγονός ότι το «δέρμα» τους είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη, έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν «πιο φυσικό». Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Daily Star» που επισκέφτηκε την ιστοσελίδα, οι κούκλες περιγράφονται σαν να έχουν ξεχωριστή προσωπικότητα καθεμιά και διαφημίζονται με ατάκες, όπως «Το αθώο κορίτσι περιμένει το καλωσόρισμά σου», «Μίνι όμορφα κορίτσια» και «Λολίτα». Αφού αναφέρεται ότι η τιμή τους κυμαίνεται από 508 έως 846 ευρώ, η ιστοσελίδα διευκρινίζει ότι το ύψος τους είναι μεταξύ 1 και 1,40μ., όσο δηλαδή είναι το μέσο ύψος των κοριτσιών 3 έως 9 ετών.

Το ιστορικό των πωλήσεων, που εμφανίζεται στο διαδίκτυο, δείχνει, σύμφωνα με την εφημερίδα, ότι οι πελάτες της σελίδας προέρχονται από διάφορες χώρες και ότι τους τελευταίους μήνες μεταξύ αυτών υπάρχουν αρκετοί Βρετανοί.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!