tromaktiko: ¨Κλειδώνει¨ με υπερ-συστήματα παρακολούθησης, ΝΑ Αιγαίο, Κρητικό και Λιβυκό Πέλαγος, Ρώσοι πράκτορες παντού

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

¨Κλειδώνει¨ με υπερ-συστήματα παρακολούθησης, ΝΑ Αιγαίο, Κρητικό και Λιβυκό Πέλαγος, Ρώσοι πράκτορες παντού



Αναβλήθηκε προγραμματισμένη εκπαίδευση από την (DEA) στα Χανιά, ¨νεύρα¨ από απόστρατο αξιωματικό, ¨σε δεύτερους ρόλους¨ η ΕΥΠ...

Το μεγάλο στοίχημα της Ελληνικής Αστυνομίας κυρίως , είναι πλέον η ασφαλής διεξαγωγή ενός παγκόσμιου γεγονότος , της πραγματοποίησης της «Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδόξου Εκκλησίας» στους χώρους της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης στο Κολυμπάρι Χανίων ,μετά από ¨1000 χρόνια¨.

Το γεγονός αυτό λαμβάνει χώρα , κυριολεκτικά σε ¨πολεμική ατμόσφαιρα¨ και ¨τονίζεται ¨ ιδιαίτερα μετά και από την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου στην Ελλάδα.

Το μεγάλο γεωπολιτικό παζλ που βρίσκεται σε εξέλιξη με επίκεντρο την Συρία , και που θα επηρεάσει για χρόνια την ¨γειτονιά μας¨.

Ο Διεθνής συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, που συνεχίζει να βομβαρδίζει από το Σεπτέμβριο του 2014 τις θέσεις του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, χωρίς να ¨δίνει λογαριασμό ¨σχετικά με τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην κυβέρνηση της Δαμασκού, ούτε στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Η «τιθάσευση» του ISIS που αργεί , η ¨τάση¨ του να προσδώσει θρησκευτική διάσταση ¨ως αίτιο για τις παρανοϊκές του επιδιώξεις ¨ , η διάχυση του προσφυγικού – μεταναστευτικού φαινομένου σε όλη την Ευρώπη , η σφοδρότητα των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων που αναλήφθησαν από το ISIS, και οι γνωστοποιημένοι στόχοι του (όπου κι αν είναι).

Η μοιρασιά της πίτας και η αλλαγή συνόρων στη Μέση Ανατολή, η τακτική των ΗΠΑ και της Ρωσίας παράλληλα με την εμπλοκή τρίτων παικτών για ίδιο όφελος , σε μία επίδειξη ισχύος που συνθέτει ένα διαρκές σκηνικό πολέμου.

Και από την άλλη , η «αγαστή συνεννόηση» μεταξύ Ιράν – Κίνας- Ρωσίας , που δίνει νέα τροπή στην γεωπολιτική σκακιέρα

... είναι λίγα από εκείνα , που δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα , ¨πάνω ¨ από το παγκόσμιο αυτό γεγονός και ¨αναγκάζουν ¨ την ΕΛ.ΑΣ να λειτουργήσει στο ¨κόκκινο¨.

Τα σενάρια που πρέπει να προβλεφθούν , πολλά ., τόσα , όσοι και οι ενδεχόμενες απειλές.

Οι ¨προβληματικές περιοχές ¨ που πρέπει να ¨κλειδώσουν ¨ τουλάχιστον 7 ημέρες πριν της ενάρξεως της Συνόδου, περισσότερες.

Οι διαπιστευμένοι , που θα πρέπει κινούνται σε συγκεκριμένους χώρους , δεκάδες εκατοντάδες.

Ο έλεγχος σε οχήματα που θα χρησιμοποιηθούν , σε φαγητά που θα καταναλωθούν , κατά τις μετακινήσεις τους κ.α , επίσης απαραίτητος.

Η μεταφορά Αστυνομικών Δυνάμεων από Αθήνα στα Χανιά, φαίνεται αναπόφευκτη.

Οι συσκέψεις για το θέμα (πριν την τελική μεγάλη σύσκεψη) απαραίτητες.

Ο συντονισμός όλου του μηχανισμού από ένα Ελληνικό ¨διοικητήριο ¨ επιβεβλημένη .

Για άλλη μια φορά τα σώματα ασφαλείας , πέρα και πάνω από τις παθογένειες της Ελληνικής πραγματικότητας …. θα κάνουν το καθήκον τους.

Θα εγγυηθούν και θα επιβεβαιώσουν προς ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ότι , η Ελλάδα της οικονομικής κρίσης και του προσφυγικού , των αντιθέσεων και των έντονων πολιτικών αντιπαραθέσεων,.

Η μικρή αυτή χώρα που τόσοι λοιδορούν , που βρίσκεται στην γειτονιά των πλέον έντονων γεωπολιτικών ¨διεργασιών ¨ της εποχή μας

Είναι μια από τις ασφαλέστερες χώρες στον κόσμο.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!