tromaktiko: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτός σκότωσε την Ελευθερία Αγραφιώτου;

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτός σκότωσε την Ελευθερία Αγραφιώτου;



Νέα αποκλειστικά στοιχεία καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις τελευταίες ώρες, για τον πραγματικό δολοφόνο της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου. Ποιος είναι όμως ο πραγματικός ένοχος; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η άτυχη εύπορη 69χρονη βασανίστηκε από...
άντρα του οικογενειακού της περιβάλλοντος. Και όπως όλα δείχνουν, ο ένοχος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ο μοναδικός κληρονόμος της περιουσίας της άτυχης 69χρονης.

Ποιος είναι αυτός όμως;
Οι πληροφορίες μας, μιλούν για άτομο που βρίσκεται στο πολύ στενό οικογενειακό περιβάλλον της 69χρονης και είχε κάθε λόγο να "οπλίσει" το χέρι του, δεδομένου πως ολόκληρη η περιουσία σε περίπτωση θανάτου της Αγραφιώτου θα πήγαινε εξ ολοκλήρου σε αυτόν, μιας και είναι ο μοναδικός εν ζωή κληρονόμος.

Οι τελευταίες στιγμές της Αγραφιώτου και τα περίεργα τηλεφωνήματα με πολύ ένταση στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.
Η άτυχη 69χρονη, έτρεξε όταν διαπίστωσε πως κινδυνεύει η ζωή της μέσω του κλιμακοστάσιου του υπόγειου γκαράζ του σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, να διαφύγει προς το 3ο υπόγειο, αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει ποτέ την πόρτα αφού ήταν εξωτερικά "μπαζωμένη". Τότε έκανε μια απέλπιδα προσπάθεια να ανέβει προς το -1 του γκαράζ, με αποτέλεσμα ο δολοφόνος της με πρωτοφανή αγριότητα να την σπρώξει και να κατρακυλήσει πολλά σκαλιά με το κεφάλι. Εκεί, ίσως να επήλθε και ο θάνατος της Αγραφιώτου από συντριπτικά κατάγματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά το πρόσφατο παρελθόν το θύμα, ακούστηκε να μιλά στο κινητό της με άγνωστο πρόσωπο, λέγοντας σε έντονο ύφος και τόνο: «…να μου δώσεις τα χρήματα που μου χρωστάς. Ακούς τι σου λέω; Η υπομονή μου έχει εξαντληθεί».

Τα παραπάνω στοιχεία συμπληρώνουν σιγά σιγά το "παζλ" των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από αξιωματούχους, το μυστήριο της δολοφονίας θα διαλευκανθεί τα επόμενα 24ωρα.

Δείτε σχετικό βίντεο από ρεπορτάζ μια ημέρα αφότου βρέθηκε δολοφονημένη η άτυχη 69χρονη:
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!