tromaktiko: Βόλος: Μαθήτρια έπαθε κρίση άγχους στις Πανελλαδικές

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Βόλος: Μαθήτρια έπαθε κρίση άγχους στις Πανελλαδικές



Με μια κρίση άγχους μιας μαθήτριας στο 6ο Εξεταστικό Κέντρο, που λειτουργεί στο κτίριο Μουρτζούκου, "στιγματίστηκαν" οι...
Πανελλαδικές εξετάσεις στο Ν. Μαγνησίας, με τους υποψήφιους των ΓΕΛ (με το νέο σύστημα) να διαγωνίζονται στη Βιολογία και στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Οι υποψήφιοι τεχνολογικής κατεύθυνσης, του κύκλου Τεχνολογίας και Παραγωγής (των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ – ομάδα Β’, που δίνουν με το παλιό σύστημα), εξετάζονται στο μάθημα της Ηλεκτρολογίας.

Η κρίση άγχους σημειώθηκε στις 9.45 το πρωί και η μαθήτρια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου. Θα έχει την ευκαιρία να δώσει ξανά το μάθημα στο διάστημα 6-16 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ο αριθμός αιτημάτων για διευκρινήσεις στο μάθημα της Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον είναι μεγάλος, με αποτέλεσμα να έχουν έρθει ήδη τρεις διευκρινήσεις από το υπουργείο και να δοθεί παράταση 15 λεπτών.

Από τους 506 υποψήφιους με το νέο σύστημα εξετάσεις έδωσαν 205 και από 74 υποψήφιους με το παλαιό σύστημα εξετάστηκαν οι 70.

Η δεύτερη εβδομάδα των Πανελλαδικών θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο, με την εξέταση στα Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, στον Προγραμματισμό Υπολογιστών και στην Οικοδομική, για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ που εξετάζονται με το νέο σύστημα.

Στα ίδια μαθήματα θα εξεταστούν και οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ της ομάδας Α’ του παλιού συστήματος, με επιπλέον μαθήματα εξέτασης τα Βοηθητικά Μηχανήματα ΙΙ και τα Στοιχεία Παθολογίας.

Το υπουργείο για τους μαθητές της Ν. Αγχιάλου

Τις επόμενες ώρες, αναμένεται η απάντηση του υπουργείου Παιδείας, σχετικά με τα γραπτά των μαθητών του ΓΕΛ Ν. Αγχιάλου, που δεν έλαβαν τη διευκρίνιση από το υπουργείο Παιδείας, σχετικά με ένα θέμα στο μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας.

Ήδη το θέμα ερευνά η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας και διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν, ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε εξαιτίας της πεπαλαιωμένης δορυφορικής κεραίας του σχολείου, την οποία ήδη κλήθηκαν και εξέτασαν τεχνικοί.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!