tromaktiko: Ο κακός χαμός σε on line δημοφιλές παιχνίδι όταν 26χρονη έδειξε το... [video]

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Ο κακός χαμός σε on line δημοφιλές παιχνίδι όταν 26χρονη έδειξε το... [video]



Η Λι Μέι την ώρα που έπαιζε σε ζωντανή μετάδοση ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια των απανταχού gamer έδειξε...
κατά λάθος τα γεννητικά της όργανα με αποτέλεσμα να δει την καριέρα της ως επαγγελματίας παίχτρια βιντεοπαιχνιδιών να καταστρέφεται. Η 26χρονη την ώρα του παιχνιδιού σηκώθηκε με αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές και gamers να δουν ζωντανά την αποκάλυψη.

Το περιστατικό δεν τελείωσε εκεί καθώς οι περισσότεροι από αυτούς εξέφρασαν παράπονα στην ιστοσελίδα Twitch, που φιλοξενούσε και τις παρουσιάσεις της και ειδικεύεται στην παρουσίαση βιντεοπαιχνιδιών. Οι περισσότεροι απ αυτούς υποστήριξαν πως, η αποκάλυψη έγινε εσκεμμένα για να προσελκύσει περισσότερους θαυμαστές.

Η ίδια δικαιολογήθηκε λέγοντας πως ήταν ένα ατύχημα, «Έχω τραυματίσει τον αστράγαλό μου και έχασα την ισορροπία μου και σήκωσα το πόδι μου».

Παράλληλα, πολλοί από τους θαυμαστές της έσπευσαν να την υπερασπιστούν, λέγοντας πως δεν το έκανε εσκεμμένα, ενώ πρόκειται για ατύχημα και πως δεν είναι δίκαιο να την αποβάλλουν από τις ιστοσελίδες.

Με τη σειρά της η ιστοσελίδα Twitch επιβεβαίωσε την αποβολή της για 30 ημέρες, κλείνοντας το επίσημο κανάλι της. «Η κοινότητα αποφάσισε να κλείσει το κανάλι, λόγω της αθέτησης των όρων χρήσης της. Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι η δουλειά της, στην οποία μπορεί να επιτρέπονται το φλερτ και οι τολμηρές εμφανίσεις, ωστόσο η Λι το παρατράβηξε.».



Ιατρικός Σύλλογος Μεγ. Βρετανίας: "Ενθαρρύνετε τους καπνιστές να αλλάξουν το κάπνισμα με ηλεκτρονικό τσιγάρο"

Ο Ιατρικός Σύλλογος της Μεγ. Βρετανίας (Royal College of Physicians), που αποτελείται από 36000 γιατρούς μεγάλου κύρους, και ήταν ο πρώτος οργανισμός που από το 1962 συνέδεσε το κάπνισμα με τον καρκίνο, σε...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!