tromaktiko: Υπέροχοι Αργολιδείς ποιητές σε "Ελεύθερη Πτήση" στο Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης"

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Υπέροχοι Αργολιδείς ποιητές σε "Ελεύθερη Πτήση" στο Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης"



«Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ» και... ο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟ "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ διοργανώσαν μια βραδιά ποίησης στην αίθουσα του Συλλόγου, Σταϊκοπούλου 52 στο παλιό Ανάπλι με τίτλο: "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΗΣΗ ΠΟΙΗΤΩΝ".

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο Θεοδόσης Σπαντιδέας, πρόεδρος του Συλλόγου "Ο Παλαμήδης" και Γ. Γραμματέας της Ε.Σ.ΛΑ. Κατερίνα Παπαδριανού
Επίσημη προσκαλεσμένη η κοσμήτορας και ψυχή του Συμποσίου Άλκηστις Κοντογγιάννη η οποία τιμήθηκε από την Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας .

Στην ποιητική πτήση παρευρέθηκαν συγγραφείς, ποιητές και φιλαναγνώστες ενώ η αίθουσα του Συλλόγου "Ο Παλαμήδης" αποδείχθηκε μικρή για να φιλοξενήσει τον κόσμο που γέμισε μέχρι και τις σκάλες.

Διαβάστηκαν ποιήματα και έγιναν απαγγελίες ποιημάτων με τη συνοδεία κιθάρας. Ο τραγουδοποιός Νότης Χασάπης τραγουδήσε μελοποιημένη ποίηση.
Το ονειρικό ταξίδι συμπληρώθηκε με ρακή οίνον και μεζεδάκια, αφού ως γνωστόν «οίνος ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του 1 Πανελληνίου Συμποσίου του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με θέμα «Αργολίδα, ο τόπος της συν-γραφής».






     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!