tromaktiko: Όταν τα όνειρα βγαίνουν αληθινά - Ποια η πραγματικότητα για τον Παντελή; Οδηγούσε ή όχι; Ανάλυση με φωτογραφίες ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ για πρώτη φορά στη δημοσιότητα

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Όταν τα όνειρα βγαίνουν αληθινά - Ποια η πραγματικότητα για τον Παντελή; Οδηγούσε ή όχι; Ανάλυση με φωτογραφίες ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ για πρώτη φορά στη δημοσιότητα



Γράφει ο Α.
Καμιά φορά, στη δημοσιογραφία αναγκάζεσαι να αλλάζεις λίγο την ιστορία για να πιέσεις καταστάσεις και να λάμψει η αλήθεια. Όταν η ιστορία που καλείσαι να διαχειριστείς, έχει να κάνει με έναν άνθρωπο που ήταν γείτονάς σου ή "δικός" σου άνθρωπος, τότε τα πάντα, πρέπει να τα χειριστείς με πολύ λεπτό τρόπο. Για να μην βρεθείς εκτεθειμένος και κατηγορούμενος πουθενά. Το μεσημέρι της Κυριακής 21 Φεβρουαρίου, "τόλμησα" ακροβατώντας και αφού είχα τις δικές μου έγκυρες πηγές, να...
γράψω για ένα πολύ κακό όνειρο που είδα την προηγούμενη το βράδυ και είχε σχέση με τον τραγικό θάνατο του αγαπημένου μας τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Η αλήθεια είναι, ότι αυτό το όνειρο - εφιάλτης, πήγε στα αυτιά ή καλύτερα μάτια περισσότερων από όσους περίμενα, με αποτέλεσμα να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση με πιέσεις από όλες τις μεριές για να λάμψει η αλήθεια και να δούμε την πραγματικότητα όπως αυτή είναι. Το σχετικό άρθρο μου μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: Παντέλο, σε είδα χθες στο όνειρό μου αγόρι μου και μου είπες ότι δεν οδηγούσες εσύ το αυτοκίνητο...

Σήμερα, πρέπει να κάνω κάποιες αναλύσεις που "δείχνουν" με την απλή κοινή λογική, ότι το όνειρο δεν ήταν και τόσο όνειρο, αλλά μια πραγματικότητα που ώρα με την ώρα επαληθεύεται παίρνοντας τεράστιες διαστάσεις για τις συνθήκες και τα πραγματικά αίτια του θανάτου του Παντελή.

Ντοκουμέντο Νο 1: Η θέση του συνοδηγού και ο "τρυπημένος" ουρανός του από τον προστατευτικό πάσσαλο βαρέως τύπου "Η"

Όσοι είδαμε το αυτοκίνητο μετά το δυστύχημα, διαπιστώσαμε ότι η δεξιά και μπροστά πλευρά του ουρανού του θηριώδους jeep Mercedes, είχε υποστεί τεράστια ζημιά από αμβλύ αντικείμενο (εν προκειμένω από τον προστατευτικό πάσσαλο), ενώ ο αερόσακος τύπου "κουρτίνας" στην θέση του συνοδηγού, είχε πλημμυρίσει από αίμα. Δείτε την εικόνα:


Με απλά λόγια, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 3 άτομα, είχε χτυπηθεί σφοδρά από την δεξιά πλευρά, όπου προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατο στον Παντελή και τον βαρύτατο τραυματισμό του ατόμου που βρισκόταν ακριβώς από πίσω του. Ο πάσσαλος βαρέως τύπου διαπέρασε το όχημα την ώρα που τούμπαρε, χτύπησε την δεξιά πλευρά του λαιμού του Παντελή προκαλώντας του ακαριαίο θάνατο και κατόπιν κατέληξε στην κοιλιακή χώρα και στα πόδια της κοπέλας που βρισκόταν στην πίσω θέση, όπου προκάλεσε σοβαρά τραύματα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ακόμα, 20 σχεδόν ημέρες πριν το τραγικό συμβάν, στην εντατική.

Ντοκουμέντο Νο 2: Η μετακίνηση μετά από ατύχημα στο κόκπιτ του συγκεκριμένου οχήματος

Όσοι έχετε μπει σε τέτοιου είδους οχήματα, γνωρίζετε ότι οι χώροι τους σε αναλογία με αυτοκίνητα μαζικής παραγωγής είναι "περιορισμένοι". Και τι εννοώ για να μην παρεξηγούμαι. Οχήματα όπως Mercedes, BMW, Audi, Porsche, VW που έχουν SUV μεγάλου κυβισμού, άρα και πολλά ηλεκτρονικά καλούδια, αναγκάζονται να έχουν ανάμεσα από τα δυο μπροστινά καθίσματα, υπερυψωμένο "διαχωριστικό", δεδομένου ότι από κάτω ακριβώς υπάρχει ο μηχανισμός του σασμάν αλλά και της τετρακίνησης που χρειάζεται χώρο πάνω από το σασί του οχήματος, αλλά και δεκάδες κουμπάκια για την απενεργοποίηση ή την ενεργοποίηση ηλεκτρονικών βοηθημάτων, αερανάρτησης κτλ. 

Βλέποντας την φωτογραφία πιο κάτω έρχομαι να ρωτήσω εγώ κάτι πολύ απλό:


Αν οδηγούσε ο Παντελής ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν περίπου 100 κιλά, άρα μεγαλόσωμος, πως βρέθηκε και απεγκλωβίστηκε από τους διασώστες στην θέση του συνοδηγού; Πως με τόσες πιέσεις που ασκήθηκαν, έφυγε ολόκληρο το σώμα του και βρέθηκε στην θέση του συνοδηγού;

Να θέσω άλλο ένα ερώτημα. Αν όντως ο Παντελής οδηγούσε, την ώρα των πιέσεων που ασκήθηκαν από το ντελαπάρισμα του οχήματος, το σώμα του Παντελή με υπερδιπλάσιο βάρος πέφτοντας στην συνοδηγό του η οποία ζυγίζει περίπου 50 κιλά, δεν θα της προκαλούσε ακαριαίο θάνατο από την πρόσκρουση και την δύναμη που θα προσέκρουε το σώμα του;

Να θέσω και ένα τρίτο ερώτημα; Η συνοδηγός βρέθηκε στιγμές μετά το ατύχημα κρατώντας την κοιλιά της αλλά και με τραύματα στην κοιλιακή χώρα. Ήταν το χέρι του Παντελή που της τα προκάλεσε ή μήπως η στεφάνη από το τιμόνι; 

Κάποιοι μάρτυρες είπαν, χωρίς να το έχω διασταυρώσει (και είναι το μοναδικό που δεν έχω διασταυρώσει), ότι η μικρόσωμη κοπέλα εκτινάχθηκε από το όχημα και βρέθηκε εκτός κατά την διάρκεια του ατυχήματος.

Ντοκουμέντο Νο 3: Χρόνια πολλά μπαμπά...

Η 21χρονη είχε "καψούρα" με τα αυτοκίνητα. Δεν είναι αναγκαία κακό αυτό. Όλοι μας έχουμε μια "καψούρα" με τα ακριβά και γρήγορα αυτοκίνητα, άλλοι μεγαλύτερη και άλλοι μικρότερη. 

Εδώ όμως υπάρχει ένα στοιχείο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από φωτογραφία που δημοσίευσε 2 μήνες πριν το μοιραίο ατύχημα στα social media με μια τούρτα για τα γενέθλια του μπαμπά της. Λίγο καιρό πριν σύμφωνα με όσα γράφει, είχε καταστρέψει το αυτοκίνητο του μπαμπά της, ενώ υποσχέθηκε πως αν πιάσει το "Τζόκερ" θα του αγόραζε καινούργιο και δεν θα το άγγιζε ποτέ.


Θέλετε να με πείτε υπερβολικό για την συγκεκριμένη φωτογραφία; Πείτε με. Αλλά εγώ οφείλω να την δημοσιοποιήσω. Ξέρετε, το DNA από τις αναλύσεις που κάνουν οι αρμόδιες αρχές, σε λίγα 24ωρα θα δείξει ποιος πραγματικά είχε πιάσει το τιμόνι τις τελευταίες ώρες πριν το ατύχημα με το jeep.

Ντοκουμέντο Νο 4: Οι συμπληρωματικές καταθέσεις και οι "αντιφάσεις"

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, το 21χρονο κορίτσι έχει δώσει παραπάνω από μια καταθέσεις για το ατύχημα. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι έχει πέσει σε αρκετές αντιφάσεις. Ακόμα και γνωστοί της, λένε πως πολλές φορές μπερδεύει τα γεγονότα.

Πως θα λυθεί όμως το μυστήριο; Με το DNA από το κόκπιτ και το τιμόνι του μοιραίου jeep και τις καταθέσεις της 29χρονης όταν θα μπορέσει να μιλήσει ουσιαστικά.

Ξέρετε, καμιά φορά το ένστικτο της μάνας και τα "όνειρα" δεν λένε ψέματα. Και επειδή στην συγκεκριμένη περίπτωση αν επιβεβαιωθούν όσα στοιχεία υπάρχουν, οι ευθύνες για θάνατο και βαρύ τραυματισμό εξ αμελείας, με ψευδείς καταθέσεις (ποινικές και αστικές κυρώσεις του εμπλεκόμενου) είναι τεράστιες. Ας αφήσουμε τις αρμόδιες υπηρεσίες, που κάτω από τις ασφυκτικές πιέσεις της μητέρας του Παντελή θα δώσουν τις δικές τους εκδοχές και να ρίξουν φως στην υπόθεση.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!