tromaktiko: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Περιμετρική της Πάτρας - Πού θα εκτρέπεται η κυκλοφορία

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Περιμετρική της Πάτρας - Πού θα εκτρέπεται η κυκλοφορία



Ολιγόωρες νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ευρεία Παράκαμψη Πάτρας μεταξύ των κόμβων ...
Κ1-Μποζαϊτίκων (Χ.Θ. 207,8) και Εγλυκάδας (ΧΘ 215,3) από τις 22:00 το βράδυ έως τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας ως εξής:

- την Δευτέρα 08.02.2016 (εναλλακτικά την Τρίτη 09.02.2016 εφόσον κριθεί απαραίτητο) το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Αθήνα προς Πύργο θα εκτρέπεται στο ύψος του Κόμβου Κ1-Μποζαϊτίκων προς το τοπικό δίκτυο της πόλης της Πάτρας.

Ειδικότερα, η κυκλοφορία προς Πύργο θα εξυπηρετείται, μέσω των οδών Κανελλοπούλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Ακτής Δυμαίων, Ελευθερίου Βενιζέλου και θα επανέρχεται στην Ευρεία Παράκαμψη Πάτρας μέσω του κλάδου εισόδου προς Πύργο του Κόμβου της Εγλυκάδας σύμφωνα με την κατάλληλη πληροφοριακή σήμανση. Κλειστός επίσης θα παραμείνει και ο κλάδος εισόδου του Κόμβου Κ1-Μποζαϊτίκων με κατεύθυνση προς Πύργο ενώ το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα δεν επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά.

- την Τετάρτη 10.02.2016 (εναλλακτικά την Πέμπτη 11.02.2016 εφόσον κριθεί απαραίτητο) το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Πύργο προς Αθήνα θα εκτρέπεται στο ύψος του Κόμβου Εγλυκάδας προς το τοπικό δίκτυο της πόλης της Πάτρας.

Ειδικότερα, η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εξυπηρετείται, μέσω των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου, Ακτή Δυμαίων, Τριών Ναυάρχων, Αγίου Ανδρέου, Νόρμαν, Ηρώων Πολυτεχνείου, Κανελλοπούλου, ΝΕΟ Αθηνών – Πατρών και θα επανέρχεται στο εθνικό οδικό δίκτυο στο ύψος του Κόμβου Κ1-Μποζαϊτίκων στην κατεύθυνση προς Αθήνα, σύμφωνα με την κατάλληλη πληροφοριακή σήμανση. Κλειστός επίσης θα παραμείνει και ο κλάδος εισόδου του Κόμβου Εγλυκάδας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Πύργο δεν επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά.

Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν από την Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ εργασίες αναβάθμισης Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού σηράγγων. Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Πηγή

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!