tromaktiko: ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ πριν λίγο στο Αγρίνιο - Νεαρός σκότωσε τη μητέρα του

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ πριν λίγο στο Αγρίνιο - Νεαρός σκότωσε τη μητέρα του



Νεκρή από το μαχαίρι του γιού της έπεσε μια γυναίκα...
γύρω στα 50 απόψε στην Παραβόλα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του AgrinioNet.gr πριν από περίπου μισή ώρα νεαρός ηλικιας 23-24 ετών από την Παραβόλα, μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα τη μητέρα του.

Η γυναίκα  καυγάδισε με τον γιό της και ο νεαρός ο οποίος σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι γείτονες πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα πήρε το μαχαίρι και της επιτέθηκε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα . Οι γείτονες σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr άκουσαν τον καυγά και της γυναίκα να καλεί σε βοήθεια.

Γείτονας της άτυχης γυναίκας έσπευσε στο σπίτι και την είδα αιμόφυρτη στο πάτωμα του σπιτιού της . Αμέσως κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Στο σπίτι ήδη βρίσκονται τρια περιπολικά ενώ ο δράστης διαφεύγει της σύλληψης. Συγκλονισμένοι οι συγχωριανοί της μιλούν για ένα άτομα το οποία αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η γυναίκα αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αγρινίου
Πηγή

Πώς επιλέγω τα κατάλληλα καταστήματα για αγορά ηλεκτρονικού τσιγάρου;

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο και η διαδικασία του «ατμίσματος» αποτελεί ένα νέο τρόπο ζωής για έναν πρώην καπνιστή. Για αυτό, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το να εντοπίσει κανείς τα..
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!