tromaktiko: Συγκλονιστικό: Διαβάστε τα 5 πράγματα που εύχονται ή μετανιώνουν οι ετοιμοθάνατοι

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Συγκλονιστικό: Διαβάστε τα 5 πράγματα που εύχονται ή μετανιώνουν οι ετοιμοθάνατοι



Όταν ο θάνατος μας χτυπάει τη πόρτα τότε ερχόμαστε όλοι αντιμέτωποι με τις αλήθειες για τη ζωή και τον εαυτό μας.

Κάποιες τέτοιες αλήθειες αποφάσισε να μοιραστεί μια νοσοκόμα, η Sina Anvari, η οποία εδώ και χρόνια φροντίζει ετοιμοθάνατους.

Η Sina λοιπόν έφερε στο φως τις 5 πιο συχνές εξομολογήσεις που της έχουν κάνει κατά καιρούς οι ασθενείς της και τα πράγματα για τα οποία μετανιώνουν περισσότερο.

Διαβάστε τα παρακάτω και αντιμετωπίστε τα σαν σημαντικές συμβουλές:

1. Εύχομαι να είχα το κουράγιο να ζήσω τη ζωή που ΕΓΩ ήθελα και όχι αυτή που ήθελαν οι άλλοι. Οι περισσότεροι άνθρωποι έφυγαν από την ζωή, χωρίς να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα μιας και δεν τα τόλμησαν και προτίμησαν απλά να συμβιβάζονται. Αρχίστε λοιπόν να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

2. Εύχομαι να μη δούλευα τόσο σκληρά και τόσο πολύ. Αν κάνετε τη ζωή σας πιο απλή και αφιερώσετε χρόνο και στους δικούς σας ανθρώπους, όχι μόνο στη καριέρα σας, θα είστε πιο ευτυχισμένοι και πιο γελαστοί.

3. Εύχομαι να είχα το θάρρος να εκφράσω τα συναισθήματα μου. Εκφραστείτε ελεύθερα, δείξτε αγάπη, διεκδικήστε αυτό που θέλετε και αν κάποιος δεν δεχτεί αυτά που του προσφέρετε, δεν έγινε κάτι, εσείς προσπαθήσατε.

4. Εύχομαι να είχα κρατήσει επαφές με τους φίλους μου. Αυτό που μένει σε όλους είναι η αγάπη και οι σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους, όποτε μην χάνετε φίλους και μην ξεχνάτε να τους λέτε πόσο ανάγκη τους έχετε.

5. Εύχομαι να είχα αφήσει τον εαυτό μου να νιώσει ευτυχισμένος. Η ευτυχία είναι επιλογή, οπότε μην χάνετε χρόνο, ΖΗΣΤΕ- ΓΕΛΑΣΤΕ και ΓΙΝΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.

Μην χάνετε χρόνο λοιπόν, αλλάξτε ότι σας τρώει τη ψυχή, παίξτε και ζήστε τη κάθε σας ημέρα σαν να είναι η τελευταία.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!