tromaktiko: ΘΡΙΛΕΡ: Εντοπίστηκε ο Αλβανός συζυγοκτόνος από την Χαλκιδική; [video]

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΘΡΙΛΕΡ: Εντοπίστηκε ο Αλβανός συζυγοκτόνος από την Χαλκιδική; [video]



Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει άντρα με τα χαρακτηριστικά του συζυγοκτόνου... από την Ορμύλια της Χαλκιδικής, να διασχίζει κεντρικό δρόμο της Αθήνας, έχοντας στην αγκαλιά του ένα παιδί.

Το βίντεο που δημοσίευσε το κεντρικό δελτίο του Alpha, καταγράφτηκε σε σημείο, όπου μάρτυρες είδαν πατέρα και γιο, οι οποίοι έμοιαζαν με τον Αλβανό και τον 4χρονο Φοίβο, που αναζητούνται από τις 6 Ιανουαρίου.

«Θεωρώ πως είναι ο δράστης 100% γιατί ο άνθρωπος που είδα είχε το ίδιο μπουφάν, ενώ από την προφορά και τα χαρακτηριστικά του κατάλαβα πως είναι αλβανικής καταγωγής», αποκαλύπτει μάρτυρας.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Μπλόκα έχουν στηθεί στους δρόμους που οδηγούν στα σύνορα με την Αλβανία, στην Πρέβεζα και την Θεσπρωτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καταζητούμενος επικοινώνησε με έναν φίλο του στην Πρέβεζα λέγοντας του ότι θέλει να φύγει από την Ελλάδα χωρίς να γνωρίζει κανείς ποιος θα ήταν ο προορισμός του. Η πληροφορία, έφτασε το απόγευμα της Τρίτης στην Αστυνομία και αμέσως στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Δείτε το βίντεο:

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!