tromaktiko: Άγριος τσακωμός Αλεξιάδη-Παππού: "Εσείς λέτε ψέματα για μένα όταν δεν είμαι παρών..." [video]

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Άγριος τσακωμός Αλεξιάδη-Παππού: "Εσείς λέτε ψέματα για μένα όταν δεν είμαι παρών..." [video]



Σε σκληρή προσωπική κόντρα μετατράπηκε...
η παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Ο Τρύφων Αλεξιάδης και ο δημοσιογράφος Γιώργος Παππούς τσακώθηκαν, ενώ ο υπουργός κατηγόρησε τον δημοσιογράφο ότι παίζει συγκεκριμένα πολιτικά παιχνίδια γιατί μιλάει για επιβαρύνσεις σε πολίτες.

Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα τα ανείσπρακτα ενοίκια λέγοντας ότι δεν επιβαρύνθηκαν οι πολίτες, παρά τα όσα έλεγε ο δημοσιογράφος. Σημειώνεται ότι για τα ανείσπρακτα ενοίκια είχε κατατεθεί ρύθμιση που καταργούσε την εκχώρηση στο δημόσιο, μετά αποσύρθηκε και τελικά ήρθε νέα ρύθμιση που απαιτεί ο ιδιοκτήτης να έχει κινηθεί δικαστικά κατά του ενοικιαστή.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε «για τα ανείσπρακα τι είπα και σας χάλασε τη διάθεση; Φέρατε ρύθμιση και μετά τη διορθώσατε».

«Ζήτησα να είναι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος στην εκπομπή» είπε ο κ. Αλεξιάδης και του επιτέθηκε τονίζοντας «εσείς λέτε ψέματα για για μένα χωρίς να είμαι παρών. Όταν είναι να λέτε ψέματα για μένα να με φωνάζετε».

Κατηγόρησε το δημοσιογράφο ότι παραπληροφορεί και είπε ότι στις προβλέψεις του κάνει λάθος.

«Εγώ με τα ΜΜΕ θα έχω καθαρή σχέση» είπε ο υπουργός. «Όταν υπάρχει παραπληροφόρηση θα βγαίνω να το λέω. Από την επομενη βδομάδα στη Βουλή θα λέω ονόματα. Δεν απαντήθηκε η παραποίηση που έκανε το δελτίο σας και ο Γιώργος Παππούς. Στο θέμα των αποδείξεων λέω για νομοτεχνική ρύθμιση. Μην προσπαθείτε να δικαιολογηθείτε» είπε ο υπουργός.

«Εγώ να δικαιολογηθώ;» ανταπάντησε ο δημοσιογράφος και ζήτησε από τον υπουργό να εξηγήσει τι σημαίνει η φράση «νομοτεχνική βελτίωση για τη συλλογή αποδείξεων και το 2015».

«Έχετε διαψευστεί σε πολλά από αυτά που λέγατε» είπε ο υπουργός.

Ακόμη έκανε λόγο για παραπληροφόρηση σχετικά με σενάρια αναδρομικών φόρων.

«Δεν είπα ποτέ ότι θα μπουν αναδρομικοί φόροι για το 2015. Δεν είπα ποτέ ότι θα μπει φόρος σε όσους δεν μαζέψουν αποδείξεις για τα φετινά εισοδήματα. Σε καμία περίπτωση δεν θα βάζαμε πρόστιμο 22% στον κόσμο», ανέφερε ο κ. Αλεξιάδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!